CS2 hile kullandıktan bir süre sonra banlanmak mümkün mü?

Üye
2 HİZMET YILI
Dün bedava hile kullandım. Sadece ESP kullandım ve legit oynadım. Kimse tarafından raporlandığımı düşünmüyorum ve oyundan çıktıktan sonra hileyi silip dosya bütünlüğünü tamamladım. Bir sonraki VAC dalgasında ban yeme ihtimalim var mıdır? Varsa bu ihtimal, sistemi tarayıp hile yazılımını bulduklarından dolayı mı olur yoksa raporlandıysam ondan dolayı mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Banlanmaya bilirsin ama güven faktörün düşüyor ve karsına full hile geliyor.

Üye
2 HİZMET YILI
Kanki belli edersen çok güven faktörün düşer ban yeme ihtimalin artabilir bide karşına full hile gelir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
cs yardımcı programlarına yakalanmadıgın sürece sorun yok

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Evet büyük ihtimal Detect bir hile kullandın çok büyük ihtimalle ban yiyeceksin, VAC çok sağlam bir Anti Cheat, sadece tespit ettiği hileleri banlamak için ban dalgası sistemini kullanıyor.

Üye
2 HİZMET YILI
cs yardımcı programlarına yakalanmadıgın sürece sorun yok
Yardımcı programdan kastınzı ne? Anti-Cheat sistemi mi? Ona 12 saatlik süreçte yakalanmadım ve dosya bütünlüğünü tarattım yine de ban yemedim? İlerleyen vakitlerde tespit edebilir mi?

Üye
2 HİZMET YILI
i dont have any idea because i dont know your languages
I used free cheat yesterday. I just used ESP and played legit. I don't think I was reported by anyone and after exiting the game, I deleted the cheat and completed the file integrity. Is there any chance of me getting banned in the next VAC wave? If so, is this possible because they scanned the system and found the cheat software, or is it because I was reported?

Evet büyük ihtimal Detect bir hile kullandın çok büyük ihtimalle ban yiyeceksin, VAC çok sağlam bir Anti Cheat, sadece tespit ettiği hileleri banlamak için ban dalgası sistemini kullanıyor.
Esprisine yazdığını anladım VAC sağlam anti cheat yazdığın için ama yine de yazayım, kullandığım hile Anyx.gg free version. Youtube da Agawa adlı bi eleman 15kdan 20k'ya kasıyordu.

Bu arada hile anyx.gg free versiyonuydu

Son düzenleme:
ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eğer hile dosyan yakalandıysa hesabın flagleniyor ve ban dalgasında ban yiyorsun yine de bir şans yememe ihtimalin var o yüzden kullanmadan devam etmeni öneririm eğer şanslıysan ban yemezsin. İtemlerini de güvenli bir hesaba aktar bir sonraki ban dalgasına kadar.

Üye
2 HİZMET YILI
mümkün legit oynamaya devam
Peki yakalanmam mümkünse bu rapor sayısı çok olduğu için mi olur yoksa sildiğim hile yazılımlarını bulmaları muhtemel midir yani ondan mı yerim

eğer hile dosyan yakalandıysa hesabın flagleniyor ve ban dalgasında ban yiyorsun yine de bir şans yememe ihtimalin var o yüzden kullanmadan devam etmeni öneririm eğer şanslıysan ban yemezsin. İtemlerini de güvenli bir hesaba aktar bir sonraki ban dalgasına kadar.
Yani yakalandıysa hemen ban atmıyorlar mı? Çok garip geldi bekletmeleri. Ayrıca bu ban dalgaları kaç ayda bir olur ve bunu gösteren bir grafik tarzı bir şeyt var mıdır (günlük ban sayılarını)

ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Peki yakalanmam mümkünse bu rapor sayısı çok olduğu için mi olur yoksa sildiğim hile yazılımlarını bulmaları muhtemel midir yani ondan mı yerim

Yani yakalandıysa hemen ban atmıyorlar mı? Çok garip geldi bekletmeleri. Ayrıca bu ban dalgaları kaç ayda bir olur ve bunu gösteren bir grafik tarzı bir şeyt var mıdır (günlük ban sayılarını)
abartmadığın sürece hayr ban atmıyorlar. Abartırsanda genelde ow den ban yiyorsun zamanında bende detect hile kullandım yaklaşık 1 saat sonra sildim öyle kapandı konu ama bir ay sonra ban wave geldiğinde bende ban yemiştim durum bu aslında

Üye
2 HİZMET YILI
abartmadığın sürece hayr ban atmıyorlar. Abartırsanda genelde ow den ban yiyorsun zamanında bende detect hile kullandım yaklaşık 1 saat sonra sildim öyle kapandı konu ama bir ay sonra ban wave geldiğinde bende ban yemiştim durum bu aslında
o zaman envanteri temiz bir yere çekerim sağolun, bir de anyx.gg hakkında düşünceleriniz neler? Biliyor musunuz ve iyi midir?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
anyx.gg yi tavsiye etmem biraz kullandım hiç güzel bir hile değil açıkçası

Üye
2 HİZMET YILI
anyx.gg yi tavsiye etmem biraz kullandım hiç güzel bir hile değil açıkçası
sadece esp yeter güzelliği konusunda sıkıntı yok ama yakalanma konusunda korkuyorum, siz ban yemiş miydiniz ve ücretsiz versiyonunu mu kullandınız

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Banlanmaya bilirsin ama çok belli etmemen lazım