:D
Süper Üye
ahhaha eyw hacı 
Ben de aynı şekilde hile ile oynamıyorum ama hile gelince çılgına dönüyorum açıp 1el hespıne hs atıp cıkıyorumHileyle Oynamıyorumda Arada Eğlencesinearada giriyoz
Oyuna güncelleme geldi. Durum ondan kaynaklı şuan hilede güncelleniyor bakalım ne kadar sürer bilememBENDE CALIŞMAYI DURDURDU DİYOR OYUN NASIL BİR HACK YAPIYORSALAR
Öyle oldugu zaman yine aynı şekil belli etmeden oynuyorum her el rapor ederek sonra duruma göre teslim oluyor veya cevirmeye calısıyoruzKarşısına hile gelir de oyun oynatmazsa hileyi kapatıp oynasın hileyi kullanan kişi. Tabi ban yemek istemiyorsaSebebiyse sinirlenip kendisi de belli edecektir ve iki şahıs da ban yiyecektir.
Rica Ederimfaydalı teşekkürler reyizz
Thanks Brohelpful bro
Rica Ederimİşime yaradı teşekkürler daha dikkatli kullanacağım
Aynen o konuda üstümüze yokAdam var diye bodozlama giden sonrasında owerwatch yeyip şaşıran arkadaşlar için yararlı bir konu olmuş, biz herşeyin suyunu çıkarmayı severiz.
Bun yapılacak bir yorum yok tamamen katılıyorum +99999@Einherjar_
Çok yapılan hatalardan birisi Wallhack'i açıp aimi sürekli duvarlarda gezdire gezdire yürümektir siz yürüyorsunuz ama aim sürekli duvarlara doğru kayıyor istemsizce, aslında mantıken yapmanız gereken şey eğer hilede Radar özelliği mevcut ise ilk olarak Radar özelliğini açmak ve o şekilde takip etmek sana şöyle söyleyeyim 1 aydır hileyle oynayınca artık hileyi kapatıp öyle yürüyorum adamlara ve inan alıyorum adamları, nasıl olduğunu bende bilmiyorum kendimi kolsuz olarak nitelendiren ben hileyle bu tür ultimatom özellikler kazandım yani. Artık kimin nereden çıkacağını azda olsa kestiriyorsunuz mutlaka senin de dediğin a b ye doğru giderken, short mid hiç farketmez mutlaka shifte basılı tutarak sağı solu izliyormuş gibi yapıp veriyorum odunuböylelikle beni izleyen Owerwatch bu adam temkinli gidiyor bunda birşey olacağını sanmıyorum deyip geçiştiriyor. Birde efsanevi Cyka Blyat ruhlu gidişim var oda tamamen sayko bir şekilde sağ sol, zıplama yaparak sanki orada biri yokmuşta ben rahat gidiyormuşum gibi ruh hastası ayağına yatarak vurulmak e buda he bu adam arada sırada ölüyor yok bu düzgün oynuyor yada gerçekten ruh hastası buna diyecek cevabım yok diye düşünülerek gene Owerwatch dan yırtıyoruz. Owerwatch'un mantığını kavradıkça yakalanma riski diye birşey yok.
Olmaz tabide admin varsa sunucudan ban yersin bu seferBence topluluk sunucularında kulansak bişi olmaz![]()