Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ! 2 Ay'a yakındır CS Go'da başka site üzerinden fazla bilinmeyen ESP hilesi kullanıyorum ve kesinlikle yakalanmıyor ve ban yemiyorsunuz. Ben düzenli olarak tüm maçlarım da açıyorum. Report yiyorum ama herhangi bir Overwatch veya Vac ban yemedim. Prime hesabım da Nova 1'den MG1'ye 1 haftada çıktım. Size sorum şu sizce ban yermiyim ? Belli etmeden oynuyorum trigerbot falan kullanmıyorum sadece ESP kullanıyorum. Bilerek adamı görsem görmemezlikten geliyorum ve ölüyorum. Sizin herhangi bir taktiğiniz var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Daha legit oynamak istiyorsan ses esp sini aç ve wall esp sini kapat

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
just don't show that you are using this is a good sign, avoid looking these sides

M K A
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ne güzel belli etmeden gelmişsin aynen devamkee :))

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Esp açmanı önermem, ow izleyen adamlar anlayabiliyor bazen radar açmanı tavsiye ederim hem biraz ses kasmışta olursun

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
overwach a düşersin ama direk ban yemezsin aim filan açmazsan. hileyi belli etmemek daha zor değilmi :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim legit olması için radar hack aç esp kapat.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Radar açarsan daha az belli etmiş olursun ban riski azalır radar açmanı öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
be more legit, if u playing nonprime.. its hard because always cheaters there :D

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
görüşe bağlı esp kullanmanı tavsiye ederim , ban yiyebilirisin bu arada

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2 aydır hile kullanıp Ow. tarafından yasaklama almamışsan ne yapıyorsan devam et hilenin güncel kaldığına her zaman açmadan önce kontrol et

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
legit oynadığın sürece overwatch dan ban yemezsin hocam hile safe ise vac dende yemzsin

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir husus daha var benim size tavsiyem deneyimimlere bağlı kalarak tabiki forum da Steam'da ki logları temizleyen bir forum bir program vardı onu kullanıp hileyi enjecte ettikten sonra dosyalarını siliyorum ki pc üzerin de bulunmasın ve oyundan her çıkış yaptığımda loglarımı temizliyorum. Belki de bu yüzden de uzun süredir ban yememiş olabilirim size de tavsiye ederim.
Post automatically merged:

legit oynadığın sürece overwatch dan ban yemezsin hocam hile safe ise vac dende yemzsin
Sadece ESP ve Radar hilesi var trigger falan yok var ama kullanmıyorum kullanırsamda adama 2-3 tane sıkıyorum arasına da triggerı yapıştırıyorum one shoot atınca çok sırıtıyor çünkü :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...