elinize sağlık hocambir iki araştırma sonucu bu var kullan belki düzelir
GÜVEN FAKTÖRÜ NEDEN DÜŞER?
1. 3. Parti yazılım (hile) kullanıyorsanız güven faktörünüz aşırı etkilenecektir.
2. Eğer çok sayıda report yediyseniz güven faktörünüz düşecektir.
3. Çok maç attığınız arkadaşınız ban yediğinde güven faktörü düşer
4. Takım arkadaşlarınızı vurmayın,oyunu trollemeyin
5. Kick yemeyin/atmayın
-GÜVEN FAKTÖRÜ NASIL YÜKSELTİLİR-
1. Steam hesabınıza telefon gibi ayrıntılar ekleyin
2. Steam topluluğununda aktif olun
3. Oyunlarda hile yapmadan oynayın / 3. Parti yazılım kullanmayın
4. Oyun içi övgü alın/atın.
5. Oyunbozanlık yapmayın
6. Bunun gibi rehberler yazın.
7. Bunun gibi rehberlere like atın.
8. Daha fazla oyuncu arkadaş ekleyin. / VAC yiyen arkadaşlarınızı silin.
9. Bunun gibi farklı profiller, tartışmalar ve kılavuzlar hakkında yorum yapın..
10.Bol bol Overwatch yapın (150 win+Nova1).
11.Rozet ve Broşürlerde güven faktörü arttırır.
12.Hile oldugundan emin oldugunuz oyuncuları reportlayın,ban yerse güven faktörünüzün artmasına etki edecektir.
13-Başka oyunlar oynayın,diğer oyunlarda başarım falan kazanın oynama saatiniz yüksek olsun.
14-Mağazada para harcayın
15-Arkadaşlarınızla takas yapın
insanlardan övgü alırsan çok iyi etkliler biraderim ben övgü topluyordum arkadaşlarımdan öyle öyle ban yememiştimMerhabalar , cs:go da hile kullanıyorum ve güven faktörüm bi yeşil bi sarı bi kırmızı gün içerisinde en az 10 defa değişiyor. Report az yiyorum çünkü acayip legit oynuyorum yılların tecrübesi
Ezglobal kullanıyorum buarada bence trdeki ban olaylarını en iyi atlatan hile , fakat inject edildiği anda güven faktörün sıçmaya baslıyor açıkçası.. Varmı bildiğiniz faktör düşürmeyen , vac ban yedirtmeyen hile?
ne kadar legit oynasanda bazen belli oluyor ezglobal guvenilir ya bence bi sorun olmazMerhabalar , cs:go da hile kullanıyorum ve güven faktörüm bi yeşil bi sarı bi kırmızı gün içerisinde en az 10 defa değişiyor. Report az yiyorum çünkü acayip legit oynuyorum yılların tecrübesi
Ezglobal kullanıyorum buarada bence trdeki ban olaylarını en iyi atlatan hile , fakat inject edildiği anda güven faktörün sıçmaya baslıyor açıkçası.. Varmı bildiğiniz faktör düşürmeyen , vac ban yedirtmeyen hile?
teşekkür ederim bu kadar fazla bilgi içinbir iki araştırma sonucu bu var kullan belki düzelir
GÜVEN FAKTÖRÜ NEDEN DÜŞER?
1. 3. Parti yazılım (hile) kullanıyorsanız güven faktörünüz aşırı etkilenecektir.
2. Eğer çok sayıda report yediyseniz güven faktörünüz düşecektir.
3. Çok maç attığınız arkadaşınız ban yediğinde güven faktörü düşer
4. Takım arkadaşlarınızı vurmayın,oyunu trollemeyin
5. Kick yemeyin/atmayın
-GÜVEN FAKTÖRÜ NASIL YÜKSELTİLİR-
1. Steam hesabınıza telefon gibi ayrıntılar ekleyin
2. Steam topluluğununda aktif olun
3. Oyunlarda hile yapmadan oynayın / 3. Parti yazılım kullanmayın
4. Oyun içi övgü alın/atın.
5. Oyunbozanlık yapmayın
6. Bunun gibi rehberler yazın.
7. Bunun gibi rehberlere like atın.
8. Daha fazla oyuncu arkadaş ekleyin. / VAC yiyen arkadaşlarınızı silin.
9. Bunun gibi farklı profiller, tartışmalar ve kılavuzlar hakkında yorum yapın..
10.Bol bol Overwatch yapın (150 win+Nova1).
11.Rozet ve Broşürlerde güven faktörü arttırır.
12.Hile oldugundan emin oldugunuz oyuncuları reportlayın,ban yerse güven faktörünüzün artmasına etki edecektir.
13-Başka oyunlar oynayın,diğer oyunlarda başarım falan kazanın oynama saatiniz yüksek olsun.
14-Mağazada para harcayın
15-Arkadaşlarınızla takas yapın
EZFrags "alt" tuşuna basmadığın taktirde ban yedirtmiyorMerhabalar , cs:go da hile kullanıyorum ve güven faktörüm bi yeşil bi sarı bi kırmızı gün içerisinde en az 10 defa değişiyor. Report az yiyorum çünkü acayip legit oynuyorum yılların tecrübesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?