Kimisi banlandım diyo kimisi açık kalsın birşey olmaz diyo arada kaldımBen banlandım arkada açık kalmış hilenin launcherı valorant oynuyodum anında ban yedim ama cs go hilesiyle alakalı programları kapatıp valorantı açarsan problem olacağını düşünmüyorum.
Kapatmalısın tavsiyem işini garantiye almalısın vanguardın çalışma prensibini çözemedim ben.Kimisi banlandım diyo kimisi açık kalsın birşey olmaz diyo arada kaldım
hocam vanguardı hack açmadan önce kapat en iyisi.Arkadaşlar şimdi ben cs go da hile kullanıcam ama arkada biliyorsunuz valorantın vanguardı hep açık kapatırsak sürekli bilgisayarı reslemek gerekiyor cs godaki hileyi valorant tehdit olarak algılayıp banlama ihtimali varmı cevaplarınız için teşekkürler şimdiden
hiç bişe olmaz kanka 4 yıldır rusları mevlana ile ağlatıyorum 15. owerwatch yiyişim 60. vac yiyişim hiçbişey olmazArkadaşlar şimdi ben cs go da hile kullanıcam ama arkada biliyorsunuz valorantın vanguardı hep açık kapatırsak sürekli bilgisayarı reslemek gerekiyor cs godaki hileyi valorant tehdit olarak algılayıp banlama ihtimali varmı cevaplarınız için teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?