Hocam, ben kendi CS:GO hilemi yapmak istiyorum. Çok bildiğim bir şey yok, bildiğim tek şey Source bulup Visual Studio'ya atmak. Böyle mi yapılıyor? Bilen biri nasıl yapılacağnıı anlatabilir mi?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz ?c++ visual studia ve açık kaynak kodlu bi hile bulman yeterli olcak
burdaki baya yeterli knk diğerlerinde banlanma riskin artar burdakini kullansan sana yeterde artar valo olsun lol olsun burdaki hileler paralılarla aynı nerdeyseHocam ben kendi csgo hilemi yapmak istiyorum çok bildiğim bir şey yok bildiğim tek şey source bulup visual studioya atmak böylemi yapılıyor bilen biri nasıl yapılıcağını anlatabilirmi ?
Harctecsgo sitesine gitHocam ben kendi csgo hilemi yapmak istiyorum çok bildiğim bir şey yok bildiğim tek şey source bulup visual studioya atmak böylemi yapılıyor bilen biri nasıl yapılıcağını anlatabilirmi ?
c++ visual studio öğren ama ondan önce c# öğrenmen gerekiyorHocam ben kendi csgo hilemi yapmak istiyorum çok bildiğim bir şey yok bildiğim tek şey source bulup visual studioya atmak böylemi yapılıyor bilen biri nasıl yapılıcağını anlatabilirmi ?