Cs:Go hilesi neden ingilizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Neden hileler ingilizce yapılıyor?
Bence hilelere dil değiştirme seçeneği eklenmeli.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Çünkü İngilizce global bir dil

Üye
8 HİZMET YILI
İngilizce global dil olması değil. Bu sitede ki çoğu hile yabancılar tarafından kullanılıyor. Youtubede yazarsan bir çok dilde görürsün bu sitedeki hileleri :))

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
İngilizce global dil olması değil. Bu sitede ki çoğu hile yabancılar tarafından kullanılıyor. Youtubede yazarsan bir çok dilde görürsün bu sitedeki hileleri :))

Alakası var bu sitede yabancıda türk de var dedıgın gibi ama Global bir dil oldugu ıcın herkes anlayabılıyor 100-200 tane yabancı olsa bıle yıne ıngılızce yapılması lazım bence cunku nerdeyse tum ulkeler ıngılızce dersı alıyor.Hepsının anlaması lazım

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
İngilizce çok bilinen bir dil bide internette filan yabancı adamların memory hackers ten hile yaptıklarını görüyorum ama bayağa geliştirdim İngilizceyi

Üye
8 HİZMET YILI
Alakası var bu sitede yabancıda türk de var dedıgın gibi ama Global bir dil oldugu ıcın herkes anlayabılıyor 100-200 tane yabancı olsa bıle yıne ıngılızce yapılması lazım bence cunku nerdeyse tum ulkeler ıngılızce dersı alıyor.Hepsının anlaması lazım
Yanlış yazmışım dostum :D kusura bakma ingilizce tabikide global dil olduğu için hileler daha önce rus hileside kullandım oda ingilizceydi.

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
amam çinliler,çince yapıyor hileleri hatta kullanman için ülke ismini ve saat dilimini hatta oyunun dilini çince yaptırıyorlar

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hem global hem de Dünyanın en basit dillerinden biri iki kelime ingilizce öğrenirsin kardeşim zor değil güzel bir şey :)

Farkına bile varamassın.
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İngilizce Olması Daha Güzel Bence

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
amam çinliler,çince yapıyor hileleri hatta kullanman için ülke ismini ve saat dilimini hatta oyunun dilini çince yaptırıyorlar

İşte anlamıyorsun o yuzden bızde Turkce yapıp İngilizlere sunmuyoruz.
Çinlilerin kendi tercihi tabiki,Türk oyuncu kaybetmıs oluyor :D

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
adamların hepsi minercı zaten kaybedekleri şey var.Ama memoryhacker'ın hileleri ücretsiz ve temiz yani kaybedecek birşeyimiz yok.İsteyen kullanır

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sen sor diye :D
Çünkü İngilizce Bütün ülkelerde kullanılan bir dil, Yani Global bir dil :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hem global hem de Dünyanın en basit dillerinden biri iki kelime ingilizce öğrenirsin kardeşim zor değil güzel bir şey :)
İngilizce sınıf birincisi olmama rağmen çok karmaşık kelimeler de var.
Mesela Rage. Google çeviriden de düzgün bir çeviri yok ve şuan Rage hilesinin ne işe yaradığını anlayamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...