Cs go hilesi vac ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar veya hile yapımcıları gelirse sevinirim şimdi cs go hilesini indiricem sadece serverlerde oynamayı planlıyorum günde en fazla 1 2 saat rekabetçi atmıcam vac yeme riskim varmıdır önceki hilede herkes vac yemişti ama ben rekabetçi atmadığım için sadece serverde oynadığım için vac falan yememiştim fikirlenizi bekliyorum eyw

lan hilede aimbot yokmuş neyse boşver vazgeçtim

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hile fixlendiği zaman VAC korumalı serverlara girersen yinede vac ban yersin

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
CSGO sunucularını seçerken filtreleme sisteminden VAC korumalı / VAC korumasız var .
Hile yapçaksan korumasıza gir. zaten orada da çoğu kişi hile :D

İçimde ölen biri var.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Vac bansız serverler var :D arkadaşın dediği gibide çoğu hile

Üye
7 HİZMET YILI
Serverlerde pek ihtimal vermiyorum çünkü valve uğraşmaz diye düşünüyorum

Ragnar Lothbrok
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
VAC (Valve Anti Cheat) korumalı serverlara girmemeni öneririm öyle bir şey yapıyorsan veya yapmayı düşünüyorsan ban yeme ihtimalin var tabi ki adı üzerinde VAC korumalı.

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hıle aım ot ıyı calısmıyorkı ne vacı yıcen knk

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Moruk şimdi vac yeme ihtimalini hileyle nasıl sıfıra indirirsin onu anlatıyorum oyuna steam kütüphanesinde sağ tıkla ve özellikler de orsan başlatma seçeneklerine gel ve oraya boşsa -insecure zaten bir şey varsa bir boşluk koyup oraya onu yaz. Ardından ise oyuna gir uyarı çıkıcak vac korumasız mod diye ondan sonra topluluk sunucusu tarayıcısına gir ordan fiktreler kısmını aç vac koruması seçeneğini kapatıp ardından da ara ya tıkla. Ardından hilen ile vac yeme ihtimalin olmadan takılabilirsin kardeşim. DIKKAT: -insecure olarak oyunu açınca, Valvenin Orjinal Sunucuları (Rekabetçi, sliah yarışı gibi) ve VAC Korumalı Sunuculara giriş yapamazsın. Onlara girmek için oyundan çıkıp o yazdığın şeyi sikmen gerekir. İyi oyunlar...

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Moruk şimdi vac yeme ihtimalini hileyle nasıl sıfıra indirirsin onu anlatıyorum oyuna steam kütüphanesinde sağ tıkla ve özellikler de orsan başlatma seçeneklerine gel ve oraya boşsa -insecure zaten bir şey varsa bir boşluk koyup oraya onu yaz. Ardından ise oyuna gir uyarı çıkıcak vac korumasız mod diye ondan sonra topluluk sunucusu tarayıcısına gir ordan fiktreler kısmını aç vac koruması seçeneğini kapatıp ardından da ara ya tıkla. Ardından hilen ile vac yeme ihtimalin olmadan takılabilirsin kardeşim. DIKKAT: -insecure olarak oyunu açınca, Valvenin Orjinal Sunucuları (Rekabetçi, sliah yarışı gibi) ve VAC Korumalı Sunuculara giriş yapamazsın. Onlara girmek için oyundan çıkıp o yazdığın şeyi sikmen gerekir. İyi oyunlar...
yaw onu gec hem hıle cpu mu tavan yaptırıyor hem csgo kasıyor hem pencere modundada kassıyor bunedır yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...