CS:GO hilesini VAC Bypasslı kullanmak VAC yasaklamasına sebep olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
CS hilesini VAC Bypasslı kullanırsam banlanır mıyım? Örnek olarak Osiri VAC Bypass ile kullanırsam sorun olur mu?
bypass işe yarar zaten aldığın hile paralı bir hileyse otomatik olarak bypass ediyor tek ban yeme ihtimalin göstermek çok fazla rage oynamak mesela ben ilk oynamaya başladığım zamanlarda yanlışlıkla adamı duvardan vurmayı denemiştim o yüzden ban yedim sonrasında öğrendim ve legit oynayarak baya bir rank kastım orbit önerimdir

Üye
3 HİZMET YILI
CS hilesini VAC Bypasslı kullanırsam banlanır mıyım? Örnek olarak Osiri VAC Bypass ile kullanırsam sorun olur mu?
banlanmazsın
Post automatically merged:

Bypassin bana hic bir yarari olmadi
evet olmadı

bypass işe yarar zaten aldığın hile paralı bir hileyse otomatik olarak bypass ediyor tek ban yeme ihtimalin göstermek çok fazla rage oynamak mesela ben ilk oynamaya başladığım zamanlarda yanlışlıkla adamı duvardan vurmayı denemiştim o yüzden ban yedim sonrasında öğrendim ve legit oynayarak baya bir rank kastım orbit önerimdir
evet işe yarar

hayır banlanmazsın

yemezsin 3 ay kullanmistim hic ban yemedim vac ban yemen zor diger banlar senin elinde
bende yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
spoofer kullan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yalan hocam onlar vac atıyor ben denedim hesabım gitti
Hangi bypass ı kullandığında önemli ama dandiklerde var en iyi csghost şu an

Birde backtrack kullanıyım mı ms i 60 falan oluyor genellikle yetiyor bana zaten overwatchta belli olmaz değil mi

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
1-2 yıl önce olsa ne kadar abartsanda ban yemezdin ama şuanda hile sistemş gelişti azda olsa yani her zaman risk var sadece risk şuanda dahada yükseldi

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Fixlenmemiş en dandik hileyi kullansan bile owervac yiyorsun csde çok iyi oynadın diye tebrik etmiyolar herkes direkt rp atıyor sürekli tab1 olmaktansa ara sıra kötü oynarsan birşey olmaz bypass ada gerek kalmaz

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ücretsiz hiç bir yazılım safe ve güncel değildir unutma, yersin banı.

Üye
2 HİZMET YILI
Kanka csde ban yememe ihtimalin yok kesin banlıyolar sadece süre fark ediyor ona göre oynamanı tavsiye ederim yani bi hesaba fazla bağlanma :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...