bypass işe yarar zaten aldığın hile paralı bir hileyse otomatik olarak bypass ediyor tek ban yeme ihtimalin göstermek çok fazla rage oynamak mesela ben ilk oynamaya başladığım zamanlarda yanlışlıkla adamı duvardan vurmayı denemiştim o yüzden ban yedim sonrasında öğrendim ve legit oynayarak baya bir rank kastım orbit önerimdir
bypass işe yarar zaten aldığın hile paralı bir hileyse otomatik olarak bypass ediyor tek ban yeme ihtimalin göstermek çok fazla rage oynamak mesela ben ilk oynamaya başladığım zamanlarda yanlışlıkla adamı duvardan vurmayı denemiştim o yüzden ban yedim sonrasında öğrendim ve legit oynayarak baya bir rank kastım orbit önerimdir
1-2 yıl önce olsa ne kadar abartsanda ban yemezdin ama şuanda hile sistemş gelişti azda olsa yani her zaman risk var sadece risk şuanda dahada yükseldi
Fixlenmemiş en dandik hileyi kullansan bile owervac yiyorsun csde çok iyi oynadın diye tebrik etmiyolar herkes direkt rp atıyor sürekli tab1 olmaktansa ara sıra kötü oynarsan birşey olmaz bypass ada gerek kalmaz