Onaylı Üye
Level Kasmak İçin daha ne yapılabilir, bir kaç yeri araştırdım level kasma hilesi falan var diyorlar ancak açıkcası fazla güvenemedim. Daha hızlı level Kasmak için ne yapabilirim ?
Full rekabet gir kanka bukadar![]()
Doğru Tahmin, seçkin hesap için sormuştum ancak senin dediğin şey daha mantıklı geldi en azından item düşer. Tekrardan Teşekkür EderimTopluluk sunucularında bazı haritalar var AFK kalsanda atmıyor zaten şöyle ki o haritada silah da yok hiçbir silahın yok bekliyorsun sadece arkada işini hallediyorsun. Maç bitince eşya falan bile düşüyor. Tahminimce işin aslında seçkin hesap için idi. Kolay gele nasıl bulunur bilmiyorum ama hızlı item düşürme yazıp aratırsan dediğim şeyi bulabilirsin.
tp(exp) az geldiği için sıkıyor bir yerden sonra amadaha fazla oyun oynayarak![]()
valla abi dediğin mantıklı ancak arkadaşlarım olmayınca sıkıyor tek başınaRekabetçi girip oyunu kazanıp birinci oluyorsun kankam . en hızlı bu şekilde kasarsın .
Bunun için kurulmuş discord vs teamspeak adresleri var. Yok ben ordan da bulamam diyorsan pro public swlerde oyna bi süre . İlla ki arkadaş yaparsınvalla abi dediğin mantıklı ancak arkadaşlarım olmayınca sıkıyor tek başına
arkadaşlarım var ancak benim kadar aktif olamıyorlarBunun için kurulmuş discord vs teamspeak adresleri var. Yok ben ordan da bulamam diyorsan pro public swlerde oyna bi süre . İlla ki arkadaş yaparsın![]()
bu baya iyi ve güzel olur benim için, merak ettim açıkcası anlatabilir misin rica etsem ?cs go hızlı level değilde hızlı rank kasmasını biliyorum![]()
Kesinlikle öyle . Ne kadar ekmek o kadar köftearkadaşlarım var ancak benim kadar aktif olamıyorlarben işin birazcık daha kolayına kaçmak istedim yani abi kısacası ancak bir kez daha öğreniyorum ki emek olmadan aş olmazmış
bunun kısayolu yok galiba
öyle görünüyor kendin bulmuşun zatenarkadaşlarım var ancak benim kadar aktif olamıyorlarben işin birazcık daha kolayına kaçmak istedim yani abi kısacası ancak bir kez daha öğreniyorum ki emek olmadan aş olmazmış
bunun kısayolu yok galiba
exp satılmamalı da onun yerine exp arttırıcı olabilir lolde ki sistem gibibence exp satılmalı
kaçar kaçar tp(exp) veriyor acaba ?Uçan gözcü