Üye
kral bende sans yok vallaha ya
hayırlı olsun reis keşke bu şans bendede
Teşekkürler dostlarHayırlı olsun![]()
Teşekkürleriyi katlamalar
Teşekkürler Daha iyileri sizin olması dileği ilehayırlı olsun
Fazla zorlamamak lazım dostumhayırlı olsun usta da geçen 100 tane kasa açtım - ye düştüm ya ne şanslı adamlar var
Teşekkür ederim dostum.1500tllik sticker açtım kanka bana 2k falan getirdi ama kasalarda hiç şansım yok hayırlı olsun bu arada
Valve şirketi CS2'nin betasını çıkartmak yerine direkt oyunu beta halde çıkartabilirdi. Amacı kitle çekmek değil. Sonuç olarak bu bir kumar. İnsanların aldığı kasalar ile günde binlerce dolar kazanıyorlar. verdiği 37.000TL'lik eldiven dolar'a çevirirsek 1366Dolar ediyor. Sen şimdi günde 100.000Dolar kazansan 20.000Dolar'a bakar mısınız? Bence bakmazsın. Teorin güzel fakat bana kalırsa yetersizkirve valo gibi bir kaç bu şekilde oyunlar çıkınca csgo bir çok oyuncu kaybetti onuda geçtim ücretsiz olup oyuna bir çok illegal yol girince milyonlarca insan bıraktı farklı oyunlara geçti bana göre şansları artırılmış kasaların oyuncıları geri çekmek ve eski kitleyi toplayıp oyuna bağlamak için.
Peki kanka dediği gibi bir şans oranı artışı varmıdır senceTeşekkür ederim dostum.
Valve şirketi CS2'nin betasını çıkartmak yerine direkt oyunu beta halde çıkartabilirdi. Amacı kitle çekmek değil. Sonuç olarak bu bir kumar. İnsanların aldığı kasalar ile günde binlerce dolar kazanıyorlar. verdiği 37.000TL'lik eldiven dolar'a çevirirsek 1366Dolar ediyor. Sen şimdi günde 100.000Dolar kazansan 20.000Dolar'a bakar mısınız? Bence bakmazsın. Teorin güzel fakat bana kalırsa yetersiz![]()
Benim fikrimce sistem şu şekilde işlemektedir. Kasa tüketimine bağlı bir şekilde şans faktörü artar gibi geliyor. Çünkü CS2 beta ortalığı yıkarken herkes deli gibi kasa açmaya başlamıştı. Ve ben dahil 3 arkadaşım 1.500TL harcayarak Bıçak çıkarttık o zaman. Şans faktörünün artmasından ziyade örneğin hedef ciro gibi bi altyapı olmuş olabilir. Örnek verecek olursak : Bugün 200 Kasa anahtarı alınırsa 1 kişiye Özel eşya ver. Şeklinde bir programlama matematiği olabilir.Peki kanka dediği gibi bir şans oranı artışı varmıdır sence
Ufak ufak kasa açabilirsin. Clutch Kasasından şaşmahayırlı olsun güzel katlamışsın ben de paris majorunun bitmesini bekliyorum
Bizde buralara kolay gelmedikya kac tane kasa acıyoruz millete çıkana bak bide bize çıkana bakj![]()
65TL dostumzamanında anahtar 4-5 tl civarı idi şu an kaç oldu?