CS:GO Katlama Günü 💸

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hayırlı olsun usta da geçen 100 tane kasa açtım - ye düştüm ya ne şanslı adamlar var

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
1500tllik sticker açtım kanka bana 2k falan getirdi ama kasalarda hiç şansım yok hayırlı olsun bu arada

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
kirve valo gibi bir kaç bu şekilde oyunlar çıkınca csgo bir çok oyuncu kaybetti onuda geçtim ücretsiz olup oyuna bir çok illegal yol girince milyonlarca insan bıraktı farklı oyunlara geçti bana göre şansları artırılmış kasaların oyuncıları geri çekmek ve eski kitleyi toplayıp oyuna bağlamak için.

Ads Expert 👨‍💻
Donator
Ödüller
3
Sosyal
2 HİZMET YILI
1500tllik sticker açtım kanka bana 2k falan getirdi ama kasalarda hiç şansım yok hayırlı olsun bu arada
Teşekkür ederim dostum.
kirve valo gibi bir kaç bu şekilde oyunlar çıkınca csgo bir çok oyuncu kaybetti onuda geçtim ücretsiz olup oyuna bir çok illegal yol girince milyonlarca insan bıraktı farklı oyunlara geçti bana göre şansları artırılmış kasaların oyuncıları geri çekmek ve eski kitleyi toplayıp oyuna bağlamak için.
Valve şirketi CS2'nin betasını çıkartmak yerine direkt oyunu beta halde çıkartabilirdi. Amacı kitle çekmek değil. Sonuç olarak bu bir kumar. İnsanların aldığı kasalar ile günde binlerce dolar kazanıyorlar. verdiği 37.000TL'lik eldiven dolar'a çevirirsek 1366Dolar ediyor. Sen şimdi günde 100.000Dolar kazansan 20.000Dolar'a bakar mısınız? Bence bakmazsın. Teorin güzel fakat bana kalırsa yetersiz :)

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
2015'ten beri oynuyorum ve bir kez olsun şöyle güzel bi' M9 tutamadım elimde anca community sunucularında :c

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Teşekkür ederim dostum.

Valve şirketi CS2'nin betasını çıkartmak yerine direkt oyunu beta halde çıkartabilirdi. Amacı kitle çekmek değil. Sonuç olarak bu bir kumar. İnsanların aldığı kasalar ile günde binlerce dolar kazanıyorlar. verdiği 37.000TL'lik eldiven dolar'a çevirirsek 1366Dolar ediyor. Sen şimdi günde 100.000Dolar kazansan 20.000Dolar'a bakar mısınız? Bence bakmazsın. Teorin güzel fakat bana kalırsa yetersiz :)
Peki kanka dediği gibi bir şans oranı artışı varmıdır sence

Ads Expert 👨‍💻
Donator
Ödüller
3
Sosyal
2 HİZMET YILI
Peki kanka dediği gibi bir şans oranı artışı varmıdır sence
Benim fikrimce sistem şu şekilde işlemektedir. Kasa tüketimine bağlı bir şekilde şans faktörü artar gibi geliyor. Çünkü CS2 beta ortalığı yıkarken herkes deli gibi kasa açmaya başlamıştı. Ve ben dahil 3 arkadaşım 1.500TL harcayarak Bıçak çıkarttık o zaman. Şans faktörünün artmasından ziyade örneğin hedef ciro gibi bi altyapı olmuş olabilir. Örnek verecek olursak : Bugün 200 Kasa anahtarı alınırsa 1 kişiye Özel eşya ver. Şeklinde bir programlama matematiği olabilir.

Ama bunlar sadece bir teoriden ibarettir.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hayırlı olsun güzel katlamışsın ben de paris majorunun bitmesini bekliyorum

Hi
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
ya kac tane kasa acıyoruz millete çıkana bak bide bize çıkana bakj :D

Ads Expert 👨‍💻
Donator
Ödüller
3
Sosyal
2 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
zamanında anahtar 4-5 tl civarı idi şu an kaç oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...