cs go kendi serverimi nasıl kurabilirim bilenler söylerse sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar ben cs go kendi sunucumu kurmak istiyorum topluluk sunucumu ama ücretsiz bir şekilde bilenler varsa detaylı anlatıcak veya bana team viewer dan yapabilecek birileri varsa çok güzel olur arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bissürü networkler var paralı nitrado batihost fln ordan 50-60 tlye alabilirsin aylık beleş oldugunu sanmiyorum ama

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Insallah bu isine yarar youtubede bircok ornek var kullan bunu

Üye
8 HİZMET YILI
evet csgo.web.tr sitesinden server kurabilirsin ancak 1hafta aktif olabiliyo yeniden 1hafta için 1 tl yekredi alıyosun ve 1 hafta daha aktif güvenilir bir site ben kullanıyorum ancak sürekli aylık yada yıllık bir server istiyorsan biraz para ödemek zorundasın oyuncular vip adminlik fln aldıklarında onlardan gelen parayla server parasını karşılayabilirsin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
evet csgo.web.tr sitesinden server kurabilirsin ancak 1hafta aktif olabiliyo yeniden 1hafta için 1 tl yekredi alıyosun ve 1 hafta daha aktif güvenilir bir site ben kullanıyorum ancak sürekli aylık yada yıllık bir server istiyorsan biraz para ödemek zorundasın oyuncular vip adminlik fln aldıklarında onlardan gelen parayla server parasını karşılayabilirsin.
benim için 1 tl sıkıntı değil ama bazıları çok para istiyor.

arkadaşlar bu sitede nasıl map ekleyebilirim

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...