CS:GO legit hile kullanımı nasıl olmalıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum herkesin aksine bence en legit kullanma şekli wallhack açma kapatma tuşu varsa bunu kullanmaktır, demek istediğim elinden geldiğince hileyi kullanırken kullanmamak! Bunu ben kendimce şöyle yapıyorum; mesela aimbot smooth ve sadece belli fov içinde olan adamı vuracak şekilde tuşa atanmış şekilde olmalı ve sadece gerçekten birebir görüşün varken kullanmalısın onun harici ikinci en önemli konu ise dediğim wallhack açma kapama, yani wallhack aç uzaktan bi süz sonra kapat mantıken hangi yol üzerinde olacaklar bunu anlamya çalışmak için kullan hep açık kullanırsan çok belli edersin istemsizce. Ben bu ikisini yaparak en legit şekilde kullanıldığını düşnüyorum tabi başka insanlar farklı legit kullanımlar sunabilirler.

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sadece wallhack aç ve sürekli hile sayesinde duvar arkası gözüken adamlara bakma

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aimbot kullanma bence backtrack + chams oyna

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
wall ve trigger bot kullan yeter ama trigger botun msi çok olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Chams kullanabilirsin ve aim olarak da sadece trigger bot öneririm. Biraz yeteneğin varsa kendini geliştirip undedect bir yazılımla aylarca overwatch sistemine düşmeden oynarsın. İyi Forumlar...

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
sadece backtracking açıyorsun başka hiçbir şey açmana gerek yok öyle oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sadece adam gormeyı fazla abartmadan kımseye caktırmadan oyna bıde buny fln yapma

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Sadece smooth aimbot ve açılır kapanır radar ile oyna, wallhack açmanı tavsiye etmiyorum visible chams dışında.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Öncelikle legit oynamak bir sanattır. Hiç kolay değildir. Tecrübe ister ban yiye yiye öğrenilir. Video izleye izleye öğrenilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aimbot kullanmayacaksın wh kullanıyorsan. Duvarlara bakarak gitmiceksin. Bazı roundlar boş side tutucaksın

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka 1 tane paralı hile alıcan aylık aylık yada lifetime bedava hile kullanmayacaksın ban yemek istemiyorsan

nasıl legit oynarsın bence wallhack hiç açma direk belli edersin ne kadar usta olsanda wallhack hariç diğer özelliklerde azar azar kullanabilirsin örn; düşük ayarda aimbot,radar,bunnyhop gibi

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kankam ben aimbotu 0,30 civarında + skin hilesi kullanıyordum 2-3 hafta ban yemedim sonra maçın birinde wh açmıştım legit oynadığımı düşünüyorum ama 2 gün sonra vac yediydim

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
sadece wallhack ac ve ses kas sanki wallhack yokmus gibi oyna.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aimbotu falan hiç açma elleme Wall aç öyle belli etmeden oyna ben böyle yapıyorum ow yemedim daha

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam sound esp en legit şeklidir ses gelen yerlerden ping atar oralara yönelirsin bir de backtrack olabilir 70 ms

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...