Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum herkesin aksine bence en legit kullanma şekli wallhack açma kapatma tuşu varsa bunu kullanmaktır, demek istediğim elinden geldiğince hileyi kullanırken kullanmamak! Bunu ben kendimce şöyle yapıyorum; mesela aimbot smooth ve sadece belli fov içinde olan adamı vuracak şekilde tuşa atanmış şekilde olmalı ve sadece gerçekten birebir görüşün varken kullanmalısın onun harici ikinci en önemli konu ise dediğim wallhack açma kapama, yani wallhack aç uzaktan bi süz sonra kapat mantıken hangi yol üzerinde olacaklar bunu anlamya çalışmak için kullan hep açık kullanırsan çok belli edersin istemsizce. Ben bu ikisini yaparak en legit şekilde kullanıldığını düşnüyorum tabi başka insanlar farklı legit kullanımlar sunabilirler.
Chams kullanabilirsin ve aim olarak da sadece trigger bot öneririm. Biraz yeteneğin varsa kendini geliştirip undedect bir yazılımla aylarca overwatch sistemine düşmeden oynarsın. İyi Forumlar...
kanka 1 tane paralı hile alıcan aylık aylık yada lifetime bedava hile kullanmayacaksın ban yemek istemiyorsan
nasıl legit oynarsın bence wallhack hiç açma direk belli edersin ne kadar usta olsanda wallhack hariç diğer özelliklerde azar azar kullanabilirsin örn; düşük ayarda aimbot,radar,bunnyhop gibi
kankam ben aimbotu 0,30 civarında + skin hilesi kullanıyordum 2-3 hafta ban yemedim sonra maçın birinde wh açmıştım legit oynadığımı düşünüyorum ama 2 gün sonra vac yediydim