CS GO maç geçmişi görülmeme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar cs go da 2-3 el rekabetçi maç girdim maç geçmişimde görülmüyor bunun sorunu nedir?

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bu sorun eskiden beridir ara ara oluyor rank puanları ve xp ler belirli bir süre sonra geliyor ve sorun kendiliğinden düzeliyor

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar cs go da 2-3 el rekabetçi maç girdim maç geçmişimde görülmüyor bunun sorunu nedir?
Maç geçmişinizin güncellenmemesinin birkaç nedeni olabilir. İşte olası nedenler:

1. Sunucu Sorunları: Oynadığınız sunucuda teknik bir sorun oluştuysa, maçınız kaydedilmeyebilir.
  2. Bağlantı Sorunları: Maçınız sırasında internet bağlantınızda bir sorun oluştuysa, maçınız kaydedilmeyebilir.
  3. Oyuncu Hesap Ayarları: CS:GO'da, oyuncuların maç geçmişlerinin kaydedilmesi için bazı ayarları açması gerekiyor. Eğer bu ayarlar açık değilse, maçınız kaydedilmeyebilir.
  4. Güncelleme Sorunları: CS:GO'daki bir güncelleme sırasında yaşanan sorunlar, maç geçmişinizin güncellenmesini engelleyebilir.
Bu sorunları çözmek için, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. CS:GO'yu güncelleyin ve sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun.
  2. Oyuncu hesabınızın ayarlarını kontrol edin ve maç geçmişinizin kaydedilmesi için gerekli olan ayarları açık olduğundan emin olun.
  3. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve bağlantı sorunlarını çözmek için gerekli adımları atın.
  4. CS:GO'nun kurulu olduğu klasördeki "steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo" dizininde bulunan "replays" klasörünü kontrol edin. Eğer maç geçmişiniz burada bulunuyorsa, maçınız kaydedilmiştir.

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
1. Hesabın seçkin değilse görünmez.
2. Seçkin ise çık gir yaparsan görünür.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kendi kendine düzelir. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapıp deneyebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
seçkin hesaplarda gözüküyor sadece bende göremiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyun dosyalarıyla değil de rankda puanın yüksekse sonradan işleniyor o da sana denk gelmiş

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...