Uzman Üye
Arkadaşlar cs go da 2-3 el rekabetçi maç girdim maç geçmişimde görülmüyor bunun sorunu nedir?
aga iyide 2 gündür aynı sorunbu sorun eskiden beridir ara ara oluyor rank puanları ve xp ler belirli bir süre sonra geliyor ve sorun kendiliğinden düzeliyor
Maç geçmişinizin güncellenmemesinin birkaç nedeni olabilir. İşte olası nedenler:Arkadaşlar cs go da 2-3 el rekabetçi maç girdim maç geçmişimde görülmüyor bunun sorunu nedir?
bi ara banada olmuştu 1-2 gün sonra geldibu sorun eskiden beridir ara ara oluyor rank puanları ve xp ler belirli bir süre sonra geliyor ve sorun kendiliğinden düzeliyor
hesabın seçkin değilse görünmezArkadaşlar cs go da 2-3 el rekabetçi maç girdim maç geçmişimde görülmüyor bunun sorunu nedir?
seckin olması gerkiyor kanksArkadaşlar cs go da 2-3 el rekabetçi maç girdim maç geçmişimde görülmüyor bunun sorunu nedir?
ara ara oluyor o kendiliğinden düzeliyrArkadaşlar cs go da 2-3 el rekabetçi maç girdim maç geçmişimde görülmüyor bunun sorunu nedir?
internetini kontrol et knk bazen lag yapıyor bende de oluyorArkadaşlar cs go da 2-3 el rekabetçi maç girdim maç geçmişimde görülmüyor bunun sorunu nedir?
seckin olmak ıcın onceden bir lvl e gelmen gerekıyordu suan o kalktı demıseckin olması gerkiyor kanks