Uzman Üye
Arkadaşlar cs go da dust 2 rekabetçi maç arıyorum 30 dakika oldu bir türlü bulmuyor. Yeni hesap açıp denedim yine aynı sorun bir çözümü varmı acaba ?
kanka oyunda oyuncu kalmadı ondan kaynaklı olabilirArkadaşlar cs go da dust 2 rekabetçi maç arıyorum 30 dakika oldu bir türlü bulmuyor. Yeni hesap açıp denedim yine aynı sorun bir çözümü varmı acaba ?
CS de oyuncu azaldığı için olabilir hocam. Yoksa senlik bir durum olduğunu sanmıyorum ama maçların kötü geçirdiysen eğer sana göre bir oyuncu bulmak içinde baya bekletiyor olabilir.Arkadaşlar cs go da dust 2 rekabetçi maç arıyorum 30 dakika oldu bir türlü bulmuyor. Yeni hesap açıp denedim yine aynı sorun bir çözümü varmı acaba ?
kullandığın bir dns varmı acabaArkadaşlar cs go da dust 2 rekabetçi maç arıyorum 30 dakika oldu bir türlü bulmuyor. Yeni hesap açıp denedim yine aynı sorun bir çözümü varmı acaba ?
güven faktörü düşükse ondan ve sunucu bulma ping değerini 150 den 100'e falan düşürsene oyun içi ayalarda vardıArkadaşlar cs go da dust 2 rekabetçi maç arıyorum 30 dakika oldu bir türlü bulmuyor. Yeni hesap açıp denedim yine aynı sorun bir çözümü varmı acaba ?
oyuncu azlığındandırArkadaşlar cs go da dust 2 rekabetçi maç arıyorum 30 dakika oldu bir türlü bulmuyor. Yeni hesap açıp denedim yine aynı sorun bir çözümü varmı acaba ?
knk şuan herkes okulda olduğu için bende de 5dk dan aşağı bulmuyorArkadaşlar cs go da dust 2 rekabetçi maç arıyorum 30 dakika oldu bir türlü bulmuyor. Yeni hesap açıp denedim yine aynı sorun bir çözümü varmı acaba ?