Çalışmıyor CS:GO No Recoil Macro v1.0 [2017] - [Released]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Çalıştı

kolay ya saten açması

Overwatch de bir ihtimal ban yiyebilirsiniz. Çünkü sürekli aynı sprayi yapıyorsunuz ve hiç mermi sektirmiyorsunuz. Birde program birazcık kasa kasa spray yapıyor bu yüzden sıkıntı çıkabilir diye düşünüyorum.
Alakası yok bikere

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
becerememe ile ilgisi ney bunun kardeşim hile calısmıyor yani bunu diyorum nedenini anlamadım acıcan butona basıcaksın bu kadar daha özellği yok yani

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
başka silahlar eklense keşke mesela famas galilar

Üye
8 HİZMET YILI
abi aimim tam bir çöp vac banda yemek istemiyorum bu bloody mouselarında olanlarındanmı acaba yardım et geri dönüşünü bekliorum

Üye
8 HİZMET YILI
abi aimim tam bir çöp vac banda yemek istemiyorum bu bloody mouselarında olanlarındanmı acaba yardım et geri dönüşünü bekliorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
@LeftSpace rica etsem hileyi güncelleyebilir misin 2017 den kalma olduğu için artık hiçbir şey e yaramıyor dağlara taşlara sıkıyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
@LeftSpace şöyle bir önerim olucak bu program fareyi ışınlayarak spray yaptığı için seni izleyen birinde senin yaptıgın spray takılıyor gibi görünecek bu yüzden oto spray olduğu anlaşılır ben bir tane ahk no recoil kullanıyorum yağ gibi kaydırıyor spray yaparken isterseniz kodlarını atabilirim programa gömersiniz veya direk ahk olarak paylaşırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...