- Konuyu başlatan
Hocam çalışmasa paylaşmamFixlendi mi? Yoksa hala çalışıyor mu?
Hocam çalışmasa paylaşmamFixlendi mi? Yoksa hala çalışıyor mu?
Evet.çalışıyor mu ya
10 saniyede hesap açıyor ama belli bir limite kadar düzgünce okusaydın zaten belirrtiğimi modem resleyerek açabileceklerini yazmıştım neyse sağlıcakla kal.Dostum iyice okuyup baksaydın orda otomatik olarak Steam hesabı açan bir site var ve sana 10 saniyede steam account oluşturuyor. İnsanları aşşağılamak istesem yardımcı olmazdım. Bidahakine laflarına dikkat et sağlıcakla kal.![]()
Yakinda 500 ovgu iceren account paylasimida yapacagim beklemede kalinÇok iyi fakat böyle anında 1 2k övgü basabilsek daha iyi olur yinede güzel.
Yakinda coklu hesap paylasimi yapacagim beklemede kalinkardeşim bende hesap acarken
e posta uyarısı veriyor
Soruna care bulacagimDenedim çalışıyor fakat tek sıkıntı hesap listesini sınırlı sayıda yapabilmemiz
Yok dostum oyle bi durumkral waclatıyor diye biliyorum bu youtubede bir yorumda görmüştüm . Yanlış bilmiyorsam
Evet oluyorOluyor mu hala ona göre yapacağım asıl hesabıma?
Dostum demek ki çok yüklenme olduysa olabilir en kısa sürede x500 account paylaşımı yapacağimElinde generatorden oluşturulmuş hesapları olan var mı?Verdiğin generatorde error veriyor artık.İp adresinden veya gmail üzerinden limit olmuş.