CS:GO Oyuncu Probleminizi Çözüyoruz - Takım Kuruyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Biliyorsunuz'ki CSGO'da kafa dengi bir adam bulmak zor kimisi legit oynar ama takım arkadaşları tarafından atılır kimisi tek başına girmek istemez açacağım discord sunucusunda hep beraber oyun oynayabileceğiz ister hilesiz oynarsınız ister hileli herkese yer var herkesin bu sorununu çözmek için aklıma böyle bir şey geldi hem forum olarak bir csgo birliğimiz olur hemde dayanışma içinde oluruz, bu sunucu sayesinde oyun oynamak daha eğlenceli hale gelecektir eminim herkesin sorununu kökten çözmek için böyle bir şey aklıma geldi...

Katılmak İsteyenler İçin

Discord Adım ; -M1litar#3158 ( istek yollayanları kabul edeceğim bugün olmassa yarın herkese bakacağım ve davet edeceğim bekliyorum )

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence burada iyi oynayan yada öğrenmeye yatkın diye iki grup kurulur diye beklerim aslın da memoryhackers csgo ligi düşünsenize hs lere gel :)

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence burada iyi oynayan yada öğrenmeye yatkın diye iki grup kurulur diye beklerim aslın da memoryhackers csgo ligi düşünsenize hs lere gel :)
sunucuda lig'e göre sıralandırma olacaktır herkes kendi rankına göre arkadaş bulabilir ilerleyen zamanlarda memoryhackers kurucularıyla konuşup neden turnuva yapmayalım ? yazın olabilir bence yada 15 tatilde herkesin boş olduğu bi zamanda :) güzel fikir

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aynen csgoda Memory*HACKERS* turvuna yaptırıcak

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
böyle toplanışlar güzel olur aslında iki farklı ayrım yapılır hileli ve hilesiz diye rank sistemi var diyorsun böyle olursa daha iyi olur gibi ilerde katılabilirim belki tekrardan başlıyorum csgoya hilesiz şekilde :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ben gelirim istiyorsan fakat arada bir girerim eğer sana uygunsa kullanıcı adımı atabilirim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sunucuda lig'e göre sıralandırma olacaktır herkes kendi rankına göre arkadaş bulabilir ilerleyen zamanlarda memoryhackers kurucularıyla konuşup neden turnuva yapmayalım ? yazın olabilir bence yada 15 tatilde herkesin boş olduğu bi zamanda :) güzel fikir
csgo memoryhackers p
böyle toplanışlar güzel olur aslında iki farklı ayrım yapılır hileli ve hilesiz diye rank sistemi var diyorsun böyle olursa daha iyi olur gibi ilerde katılabilirim belki tekrardan başlıyorum csgoya hilesiz şekilde :)
hilemi o da ne ki öyle asla tövbee :)

Üye
6 HİZMET YILI
artık beni de alırsınız demi :)
Post automatically merged:

kursanız haber verın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...