CS GO oyununda yan hesabımdan hile açsam vac ban yermiyim seçkin hesabımda yardım edermisiniz log ile vac ban yeniyormuş galiba bu siteden indirdiğim hile ile
Prime hesabında Hile açacaksan önceden kullandığın hileleri veri tabanlsrında kayıtlı uzantılar ve dosyalar da dahil olmak üzere silmen gerekiyor. Yapmaz isen ban yeme oranın çok yüksek.örnek olarak; valve, eac, riot vanguard gibi üçüncü parti uygulama blockerları önceden hangi dosyayı indirdiğine kadar bakma yetkisine sahip.
Prime hesabında Hile açacaksan önceden kullandığın hileleri veri tabanlsrında kayıtlı uzantılar ve dosyalar da dahil olmak üzere silmen gerekiyor. Yapmaz isen ban yeme oranın çok yüksek.örnek olarak; valve, eac, riot vanguard gibi üçüncü parti uygulama blockerları önceden hangi dosyayı indirdiğine kadar bakma yetkisine sahip.
yok seçkin hesabımda açmayacam yeni açtığım bir hesap ile sadece 1 2 tur denemek istiyorum hep merak etmişimdir ama seçkin olan hesabıma yansımasından korkuyorum birisi her seçkin hesabında oyuna girmeden önce C:\Program Files (x86)\Steam\userdata bu dosyayı silip oyun bütünlüğünü doğrulamam gerektiğini söyledi bu doğrumu bunun hakkında bir bilgin var mı
Direk olarak diğer hesabınız ban yemez ancak tamamen güvene almak isterseniz oyun kalıntılarını ve dosyalarını temizleyerek diğer hesapta oynayabilirsiniz.
Direk olarak diğer hesabınız ban yemez ancak tamamen güvene almak isterseniz oyun kalıntılarını ve dosyalarını temizleyerek diğer hesapta oynayabilirsiniz.