CS:GO seçkin hesap alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi ben hile kullanıyorum cs go da aimbot ve wallhack kullanıyorum ama hesabımda rank kasamıyorum ve bunun için seçkin almak istedim ve ben bunu hile ile kullansam belli etemden de olsa ban yermiyim 250 tl boşa gidermi sizce yani şuanda ban yemedim ama derseniz ki eninde sonunda ban yersin almayım ozaman ama yok belli etmezsen bişi olmaz derseniz seçkin hesap alacağım . Oyun hile yaptığımı anlarsa direkt banlarmı bir ayrıcalığı olurmu seçkin hesapta acaba yardımcı olursanız sevinirim

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hileden hileye degişir legit oynarsan ve ucretli hile kullanırsan neden ban yiyesin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi ben hile kullanıyorum cs go da aimbot ve wallhack kullanıyorum ama hesabımda rank kasamıyorum ve bunun için seçkin almak istedim ve ben bunu hile ile kullansam belli etemden de olsa ban yermiyim 250 tl boşa gidermi sizce yani şuanda ban yemedim ama derseniz ki eninde sonunda ban yersin almayım ozaman ama yok belli etmezsen bişi olmaz derseniz seçkin hesap alacağım . Oyun hile yaptığımı anlarsa direkt banlarmı bir ayrıcalığı olurmu seçkin hesapta acaba yardımcı olursanız sevinirim
Çoğu hile banlatır ama hilene güveniyorsan izleyipte ban atarlar

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyun bir yerden sonra sıkıyor. Anlık gazla 300TL yatırdım ve 1 ay geçmeden sıkılıp hesabı sattım.
Ama oyunu uzun süre oynayan biriyseniz ve seviyorsanız alın

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ben de prime hesap alıp rank kasacağım alınır prime hesap bu arada midnight diye bir yer var oradan alacağım ud ve kaliteli duruyor gerçekten

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hileden hileye değişir ve legit oynasan bile ban yiyorsun bir yerden sonra tespit ediliyor nasıl oluyor anlamıyorum lakin boşa para verme hile kullanan birisi malesef eninde sonunda ban yemeye mahkum..:(

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
seviyorsan al ben buradaki hileyi kullanıyorum yaklaşık 2 aydır ban yemedim bilmiyorum şans meselesi

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben de prime hesap alıp rank kasacağım alınır prime hesap bu arada midnight diye bir yer var oradan alacağım ud ve kaliteli duruyor gerçekten
knk nerden alacaksın anlayamadım link atar mısın özelden? bana da lazım bi csgo hesabı aslında hem pubg plus hemde csgo seçkin bir hesap lazım da bulamadım ya.
Post automatically merged:

seviyorsan al ben buradaki hileyi kullanıyorum yaklaşık 2 aydır ban yemedim bilmiyorum şans meselesi
senin hesap seçkin mi:? ve günde kaç saat cs oynuyorsun hileyle?

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk nerden alacaksın anlayamadım link atar mısın özelden? bana da lazım bi csgo hesabı aslında hem pubg plus hemde csgo seçkin bir hesap lazım da bulamadım ya.
Post automatically merged:

senin hesap seçkin mi:? ve günde kaç saat cs oynuyorsun hileyle?
evet hesabım seçkin ve günde değil haftada 10 15 saat oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence almalısın, CS devamlılığını sürdüren bir oyun, hileye bir çözüm bulacaklarına inanıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
az bekle cidden az bekle sebeb hile için bişe yaptılarmı yapmadılarsa sg et alma bende onu bekliyom

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Temiz hilesiz oynicaksan alınır Source geliyor cok iyi GOAT oyun olacak cs go al gitsin düşünme bile

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ne kadar bekleyim yıllardır çözüm yapmadılar hala
yeni source 2 geldi source 2 çıktığında hile koruması %100 diyenler fasa fiso çıkacaktır ondan kaynaklı biraz bekle hile koruması açısından önlem almış mı cs filan diye bir bak yoksa seçim senindir

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
VacLive sistemi gelicek diyorlar, en ufak kaymada ban atıcaklar maç ortasında. Valve hilecileri bitirmeye eminse, fazla dayanmaz.

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hilesiz oynayacak san alınır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Csgo2
Yes Nod GIF de MLB The Show

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...