HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Csgo prime bence şuan almalısın çünkü ileri geçen günlerde daha çok değerlenicek dostum cs2 den sonra baya artıcak skin ve prime fiyatı.
O zaman şimdiden alalım prime eğer olurda ilerde sistemimiz olursa cs2 de oynarız bakalımCsgo prime bence şuan almalısın çünkü ileri geçen günlerde daha çok değerlenicek dostum cs2 den sonra baya artıcak skin ve prime fiyatı.
Oynamasan bile 250 ye aldın atıyorum ki 300 400 ederi illaki olucaktır ilerleyen zamanda satarsın dostum.O zaman şimdiden alalım prime eğer olurda ilerde sistemimiz olursa cs2 de oynarız bakalım
aimbot ve wh den kesinlikle ban yersin 250 tl harcanırmı dersen çok fazla oynarsan hilesiz 250 tl yi alırsın zaten kasalardan falan drop düşüyor hem rank kasarsın hilesizArkadaşlar şimdi ben hile kullanıyorum cs go da aimbot ve wallhack kullanıyorum ama hesabımda rank kasamıyorum ve bunun için seçkin almak istedim ve ben bunu hile ile kullansam belli etemden de olsa ban yermiyim 250 tl boşa gidermi sizce yani şuanda ban yemedim ama derseniz ki eninde sonunda ban yersin almayım ozaman ama yok belli etmezsen bişi olmaz derseniz seçkin hesap alacağım . Oyun hile yaptığımı anlarsa direkt banlarmı bir ayrıcalığı olurmu seçkin hesapta acaba yardımcı olursanız sevinirim
peki seçkin olsam karşıma hile daha mı az gelir yoksa aynı mı ?aimbot ve wh den kesinlikle ban yersin 250 tl harcanırmı dersen çok fazla oynarsan hilesiz 250 tl yi alırsın zaten kasalardan falan drop düşüyor hem rank kasarsın hilesiz
kanka oyun bi çıksın yorumlar incelemeler olucak cs2 geliyo belki haberin vardır bi ses duyursunlar sonra alıcaksan al bence bak 6 7 yıldır cs oynuyorum sigaraya başladım 2 sene önce akciğer kanseri yaşadım ailemle sorumlarım var okul hayatım başarısız arkadaşım yok 180 kiloyum sebebi şu anki cs o yüzden cs2 bekleNe kadar bekleyim yıllardır çözüm yapmadılar hala
Entonces, ¿mi cuenta está definitivamente bloqueada?Si Comprala pero que estes seguro de esa cuenta y que no tenga tantas cosas porque si al final las vas a banear entonces comprala con cosas que no sean de mucho dinero
Bizde şans yok çıkan ürünleri 3 tl den satıyorumNormal hesabından kasa düşürerek oyunun yarısı kadarnı çıkart kasalar 50-60 tl ye kadar düşüyor
aimbot açma sadece legit wallhack oynayarak yıllarca ban yemeden oynayabilirsin korkmana gerek yokArkadaşlar şimdi ben hile kullanıyorum cs go da aimbot ve wallhack kullanıyorum ama hesabımda rank kasamıyorum ve bunun için seçkin almak istedim ve ben bunu hile ile kullansam belli etemden de olsa ban yermiyim 250 tl boşa gidermi sizce yani şuanda ban yemedim ama derseniz ki eninde sonunda ban yersin almayım ozaman ama yok belli etmezsen bişi olmaz derseniz seçkin hesap alacağım . Oyun hile yaptığımı anlarsa direkt banlarmı bir ayrıcalığı olurmu seçkin hesapta acaba yardımcı olursanız sevinirim