Cs Go Parali hile önerme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@Mesnevi hiç bi zaman bi hileye para desteği yapmadım neden parayla hile alıyım ki ? :D

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
@Mesnevi hiç bi zaman bi hileye para desteği yapmadım neden parayla hile alıyım ki ? :D
trix ware ücretli bir hile olmuştur trix1337 denilen kişi bir şatış politikası uyguluyor
önce bedavaya hileyi dağıttı insanları bağımlı yaptı şimdi ise tema değiştirip ücretli halini satıyor üstelik kendi emeğide değil.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sprithack alacam yardım olacak var mı ona karar verdim önceden alan varsa destek olsa güzel olur

JDM
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ez fragz ban yedim onu kullanma , sirswagger en iyisi dostum 5 yildir beraberim

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben memnunum sadece legit oynuyorum. Rage bu hilece kötü maalesef. Genel özellikleri olarak iyi.

Hocam şu an hala VAC yemediniz di mi ? Durumu nedir acaba güncel olarak aktarır mısınız bize ? Ve ayrıca Sadece Radar + Recoil Açabiliyor muyuz ?

Ez fragz ban yedim onu kullanma , sirswagger en iyisi dostum 5 yildir beraberim

Hocam Yıllar önce Sirswagger Kullanmıştım geçen gün aldım 1 aylık 70 Liraya bildiğim hile sağlam diye , Kripto kod indirirken hata veriyor mail'e dönüş yapmıyorlar yani hala aynı teknik Destek sıfır ..

NOT : EzGlobal diye bir şey de denedim o da 15-20 gün önce VAC Yedi toplasanız 2-3 gün oynamıştım Bilgilendirme yapayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...