Onaylı Üye
beyler hopı ıle sureklı steam kod aldım acaba 80 tlye prıme alsa hıle gelme ımknaı varmı (bu arada steam kod almak ısteyeene yardımcı olabılırım
Prime da hile gelme oranı %99 düşerbeyler hopı ıle sureklı steam kod aldım acaba 80 tlye prıme alsa hıle gelme ımknaı varmı (bu arada steam kod almak ısteyeene yardımcı olabılırım
imkanı ama çok düşük dostumbeyler hopı ıle sureklı steam kod aldım acaba 80 tlye prıme alsa hıle gelme ımknaı varmı (bu arada steam kod almak ısteyeene yardımcı olabılırım
aga onceden legıt oynuyordum amapc vırus felan sıkıldım ondan yenı pc alıcam onda oynamayı planlıyorum alsam gırcegım ınsanlar prıme zaten gelırmıkı hıleimkanı ama çok düşük dostum
aga geliyor ya ama az geliyor güven faktörün yüksekse gelmez ama zaten gelenlerde ultra legit oynuyor kazanmana engel olmaz yaniaga onceden legıt oynuyordum amapc vırus felan sıkıldım ondan yenı pc alıcam onda oynamayı planlıyorum alsam gırcegım ınsanlar prıme zaten gelırmıkı hıle
aynen oyle ona gore alıcam cunkusatın almanın gerçekten işe yarayıp yaramadığını görmek zorunda