Lol'de hwid banı mı yedim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, bugün forumda gördüğüm bir scripti denedim, ancak script açılmadı. Daha sonra oyuna giriş yaptığımda ban yedim. Yeni bir hesap açtım, 30 dakika geçmeden o hesap da banlandı. LoL'ü kaldırıp tekrar yükledim, logları temizledim ve tekrar denedim ama yine banlandım. Son olarak bilgisayarıma format attım ve yeni bir hesap açıp oyuna girdiğimde yine banlandım. Bu durumun bir çözümü var mı? LoL'ü mü bırakmalıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet hwid ban yemişsiniz lol'ü bırakıp bırakmamak sizin kararınız hwid ban'ı ise spoofer ile kaldırabilirsiniz

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hwıd ban yeseydın hesaba gıremezdın buyuk ıhtımalle hıle olarak algılayıp dırekt banlıyor senı pc yı sıfırlamayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hwıd ban yeseydın hesaba gıremezdın buyuk ıhtımalle hıle olarak algılayıp dırekt banlıyor senı pc yı sıfırlamayı dene
forumu neden okumayıp cevap veriyosun kral adam zaten pc ye format attığını söylüyor yorum kasmak için boş bişey yapıyosun

Üye
2 HİZMET YILI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...