windows 11 22H2 beta sürümünü kullanıyorsanız sorun bundan kaynaklanıyor olabilir diğer csgo hilelerine burdan göz atabilirsiniz.denedim oyunum zaten pencereli tam ekran modunda oyuna girmeden direkt atıyor ve üstelik oyunun içindeyken açmayıda denedim öyle yapınca da oyun donuyor ve atıyor windows 11 kullanıyorum bununla bir ilgisi var mıdır? win 11 de kullanılabiliyor diye biliyordum
denedim oyunum zaten pencereli tam ekran modunda oyuna girmeden direkt atıyor ve üstelik oyunun içindeyken açmayıda denedim öyle yapınca da oyun donuyor ve atıyor windows 11 kullanıyorum bununla bir ilgisi var mıdır? win 11 de kullanılabiliyor diye biliyordumSelamlar, oyunu pencereli tam erkan moduna alıp deneyin lütfen
windows 11 22H2 beta sürümünü kullanıyorsanız sorun bundan kaynaklanıyor olabilir diğer csgo hilelerine burdan göz atabilirsiniz.denedim oyunum zaten pencereli tam ekran modunda oyuna girmeden direkt atıyor ve üstelik oyunun içindeyken açmayıda denedim öyle yapınca da oyun donuyor ve atıyor windows 11 kullanıyorum bununla bir ilgisi var mıdır? win 11 de kullanılabiliyor diye biliyordum
hangi sürümü kullandığımı nerden öğrenebilirimwindows 11 22H2 beta sürümünü kullanıyorsanız sorun bundan kaynaklanıyor olabilir diğer csgo hilelerine burdan göz atabilirsiniz.
bkz; https://memoryhackers.org/forums/csgo-hack-hile.200/
Windows arama kısmına winver yazarak görebilirsiniz.hangi sürümü kullandığımı nerden öğrenebilirim
22h2 kullanıyormuşum ama kendime göre güzel çalışan 1 hile buldum forumda yine de tesekkürler yardımın icinWindows arama kısmına winver yazarak görebilirsiniz.