son kez birşey sormak istiyorum zamanınızı cok harcamak istemem,, main hesabımı etkilememesi icin yapmam gereken birşey varmıdır yani mainden hiç hile açmamama rağmen ban yemek istememoverwatch yeme ihtimalin belli edip etmemene bağlı sbyte hack şuan güvenli vac yeme olasılığın diğer hilelere oranla çok düşük ben 20 lvl hesap kastım vac yemedim 2 aydır ondan öncede kullanıyordum yersen sadece overwatch yersin iyi forumlar !
bunu kullan vac ban yedikten sonra steam loglarını siler konuda bahsediyor zaten iyi forumlar !son kez birşey sormak istiyorum zamanınızı cok harcamak istemem,, main hesabımı etkilememesi icin yapmam gereken birşey varmıdır yani mainden hiç hile açmamama rağmen ban yemek istemem
kralsın,, yan hesabım vac yedikten sonra mı kullanıcam bunu umarım main hesapla aynı anda yemezlerbunu kullan vac ban yedikten sonra steam loglarını siler konuda bahsediyor zaten iyi forumlar !
https://memoryhackers.org/konular/steamwiper-vacnet-icin-steam-loglarinizi-temizleyin.53086/
şöyle bir şey var istediği kadar kullansın ancak belli etmesin ban yemez ama her oyununda o hileyi inject edip girerse cs go yetkilileri giriş saatine göre kontrol ediyor oynama sıklığına bakıyor ve anlaşılıyor bu sayede ban yiyebilir bir tek. Çünkü ben memory hackers sitesindeki cs go hilelerini en az 8 ay sorunsuz kullandım.yersin her hile ban yer belli et belli etme yine ban yersin