CS2 yan hesabın banlanması ana hesabı etkiler mi?

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Midnight hilesini kullanıyorum başka hesaplarda. Ana hesabımda kullanmıyorum. Bazen VAC dalgası olunca, herhangi bir hileyi kullanan herkes ban yiyor ya. Öyle bir durum olursa ana hesabım ban yer mi? Ana hesabımda sadece 2 maç attım. Mesela bundan 1 ay sonra VAC ban dalgası geldi, benim hesabımı etkiler mi ya da başka hesaplarda kullandım diye ban yer miyim? Önceden çok kullandım başka hesaplarda. Sadece kullandığım hesaplar ban yedi ama ban dalgasına denk gelmedim hiç.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Steam'de hesaba attığı için sadece hesabın yer. Main hesabında bir şey açmadığın sürece sorun yok.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ban yersen sakın aynı cihazla kendi main hesabına girme sıfırla yada format at sonra gir vac dalgası olduğunda da eğer hesapta hileli oynamıyorsan bişey olmaz fakat hile yüklüyken kendi main hesabınla oynamanı tafsiye etmem. Ben genelde main hesba geçerken pc sıfırlıyorum hileli oyniyacağım zaman yine sıfırlayıp diğer hesaba geçiyorum güvenli oluyor

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hayır alakası yok hangi hesapla yersen o steam hesabın vac yer o kadar

Üye
1 HİZMET YILI
steam hesabın ban yiyor mainde açmazsan yemez

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
etkilemiyor kanka 50 tane steam hesabım vardır ve hiç bi zaman ana hesabım banlanmadı

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Adamlar İp ban atarsa diğer hesaba göremezsin hatta hesap bile açamazsın benim düşüncem belli etmeden fazla abartmadan oynamak tabi senin kararın

Üye
steam hesabı yediği için yeni hesapta bişey olmaz

hayır etkilemez hiçbir şekilde

Son düzenleme: