Cs go sbyte hack Vac koruması %kaç?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Hesap premium ama her rekabetçi oynadığımda beni odadan atıyorlar ve 7 gün ban yiyorum bu yüzden skıldım artık Şuana kadar bütün oyunlarda profesyonel oyuncuydum 2 haftadır cs go oynamaya başladım beğendim aslında ama , OYUNDA ÇOK FAZLA HİLEMİ VAR? YOKSA BENMİ OYNAMAYI BİLMİYORUM? Hile kulanmaya karar verdim bü yüzden tek korkum sbyte vip hack Vac koruması %kaç? Tahmin olarak? bazıları 30 seviye hile kulanıyorlar hiç korkmadan? hileyi kulananlar kaç gün oldu kulanıyorsunuz? birde hilenin yanında bypass gibi birşey varmı?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
%kaç bilmem de muhakkak yersin kankam eninde sonunda üzüleceksen kullanma

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
şunu söylemek isterim her hilenin bir ban yeme riski bulunuyor ama vac dalgasına yakalanmadıkça fazla belli etmedikçe ban yeme riskin %1 diyebilirim ve o gördüğün 30 seviye veya keleş üstü ranklar olan kişilerin çoğu saat boost yaparak rank seviye hilesi kullanarak gösteriş olarak görülüyor yanı onlarda hile ;)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hm sen 7lvl sin ve silver 3 sün 7.3=21,sonra bir de 12 saat oynamışsın 21+12=33 ama biraz belli ediyorsun o yüzden yarısını kırıyorum 33/2 =16,5 evet hilenin vac koruması %16,5.
Hile detected ise ban yersin değilse yemezsin bu kadar. Ban dalgasına yakalanma yüzdesi falan da veremeyiz. Kalan ow ban ihtimali senin oynayışına bağlı

Son düzenleme:
Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şuana kadar sbyte bana vac atmadı yediğim banların sebebi overwatchdı hep

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bandan kaçamazsın dostum belli etmediğin sürece hile fixlenmedikçe kolay kolay yemezsin ama eninde sonunda ban yiceksin kaçışı yok :D

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
overwactan yemezsen kolay kolay ban yemezsin cünkü banlanmaların büyük bir coğunluğu overwach tandır bu yüzden hileyi kulanacaksanda duvar izlediğini elinden geldiğince belli etme veya aimin duvar arkasındakı adamın üzerinde olmasın önem göster bide elinden geldiğince legit oynama calış

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
4 hesaptan ban yedim legit oynarsan sıkıntı çıkmaz ayrıca nolur nolmaz başka bir hesapta hileyi aç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...