4 Ocak 2023 #1 Erdem chu Seçkin Üye Katılım 26 Haz 2022 Mesajlar 426 Tepki puanı 24 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI csgo oynıyıcam ve internette yüklemek istiyorum nası hile gözükmeden ekran kayıdı alıcam
Çözüm Alone MuffiN 4 Ocak 2023 obs veya dc bypasslı olan bir hile kullanmanız lazım internal hileler diğer türlü gizlenemiyor diye biliyorum.
obs veya dc bypasslı olan bir hile kullanmanız lazım internal hileler diğer türlü gizlenemiyor diye biliyorum.
4 Ocak 2023 #2 Alone MuffiN МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА Süper Üye Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 609 Çözümler 8 Tepki puanı 56 Ödüller 8 7 HİZMET YILI obs veya dc bypasslı olan bir hile kullanmanız lazım internal hileler diğer türlü gizlenemiyor diye biliyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
obs veya dc bypasslı olan bir hile kullanmanız lazım internal hileler diğer türlü gizlenemiyor diye biliyorum.
4 Ocak 2023 Yasaklandı #3 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Selamlar, Oyunu tam ekran moduna alıp obs üzerinden oyun yakala yaparak test edebilirsiniz lakin bildiğim kadarıyla Sbyte hilesi internal bir hile bu yüzden eğer hide obs özelliği yoksa gizleyemezsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla
Selamlar, Oyunu tam ekran moduna alıp obs üzerinden oyun yakala yaparak test edebilirsiniz lakin bildiğim kadarıyla Sbyte hilesi internal bir hile bu yüzden eğer hide obs özelliği yoksa gizleyemezsiniz.
4 Ocak 2023 #4 RelaTeX Look what you have done Ultra Üye Katılım 29 Kas 2018 Mesajlar 1,549 Çözümler 19 Tepki puanı 302 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Öncelikle hilede obs gizleme özelliği var mı ona bakmak lazım ki muhtemelen sbyte'da bu özellik yok. Oyla 0 Olumsuz oyla