- Yasaklandı
dc verseneHer silah için ayrı yapmana gerek yok. Bana senin discord serverden yaz direk sana bütün silahlar için ana sekmeme nasıl yapılır onu vereyim.
Memoryhackers discordundan bana ulaşabilirsin...dc versene
Görselliğıyle pek ilgilenemedim zaten bu projeyi dün yaptım 3-4 saatte tuş atamayı da baya bir araştırdım hatta DC den adminlere de sordum klavyeden tuşlarla butonu etkileme kodları var ama butondan klavye etkileme tuşlarını malesef bulamadım.@jeckal o zaman bekliyorum auto hotkey kurmadan yapmayı planlıyorum baştan başlamak üşendirici geliyor dlöwamfwakş ama @LeftSpace source paylaşsa efsane olurdu ya görsellik olarak daha iyi yapmak istiyorum istediğin tuşu atama gibi özellikler iyi olurdu
pasif üye oldugum için dc gelemiyorumMemoryhackers discordundan bana ulaşabilirsin...
Başkaları DC de sen çağırdın diyemi geliyor fdsehrsdgzgdhesragsdfArkadaşlar yanlış anlaşılmışım ben jeckalı çağırdım.
dc adını verip bizede versen nolur sankiArkadaşlar yanlış anlaşılmışım ben jeckalı çağırdım.
1.5 yapmak bize ne kazandirir yani neye yariyorSenstivity 1.5 Yapın Arkadaşlar !
1.5 yaparsan program muazzam spray yapar çünkü program 1.5 sensitivity e göre ayarlı1.5 yapmak bize ne kazandirir yani neye yariyor
Retz Premium da loader ve tehlike yaratacak özellikler kaldırılıyor. Yeni verilecek linkte direk hile dosyaları olacaktır.Bu arada retz premium a noldu
Neden V2 Güncellemesi Silindi. Ve V2 Güncellemesinden Sonra Atılan Msj lar Kaldırıldı ?