CS GO Sekmeme V1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Source atma şansın var mı geliştirmeyi düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
@PoineX Şu anlık düşünmüyorum ama daha sonra olabilir. Bizzat kendim gelistireceğim yakın zamanda birçok özelliği bulunan menülü bir hack geliyor şu anki loadere sadece bunu söyleyebilirim şuan ;)

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
@jeckal o zaman bekliyorum auto hotkey kurmadan yapmayı planlıyorum baştan başlamak üşendirici geliyor dlöwamfwakş ama @LeftSpace source paylaşsa efsane olurdu ya görsellik olarak daha iyi yapmak istiyorum istediğin tuşu atama gibi özellikler iyi olurdu

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
@jeckal o zaman bekliyorum auto hotkey kurmadan yapmayı planlıyorum baştan başlamak üşendirici geliyor dlöwamfwakş ama @LeftSpace source paylaşsa efsane olurdu ya görsellik olarak daha iyi yapmak istiyorum istediğin tuşu atama gibi özellikler iyi olurdu
Görselliğıyle pek ilgilenemedim zaten bu projeyi dün yaptım 3-4 saatte tuş atamayı da baya bir araştırdım hatta DC den adminlere de sordum klavyeden tuşlarla butonu etkileme kodları var ama butondan klavye etkileme tuşlarını malesef bulamadım.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar yanlış anlaşılmışım ben jeckalı çağırdım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
@burakk469 cylops bana herhangibir program vermedi sadece konunun Temelini anlatti. Lütfen konuyu bilmeden konu hakkında yorum yapma

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Neden V2 Güncellemesi Silindi. Ve V2 Güncellemesinden Sonra Atılan Msj lar Kaldırıldı ?

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Neden V2 Güncellemesi Silindi. Ve V2 Güncellemesinden Sonra Atılan Msj lar Kaldırıldı ?

Benimde 4 mesajım vardı onlarda silinmişti. 2 gün içerisinde bir kaç kez yedekleri yüklediler muhtemelen. Bu yüzden yeni açılan konu veya yazılan mesajlarda kayıp oluyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...