csgo sbyte ve vac dalgası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
umarım ban yemezsin bro net birşey söylemek zor

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
overa düşmediysen ban zor yersin tabi aim açmadıysan benim bi arkadaşım kendisi hile kodlamıştı 1 hafta main hesabımda kullandım gram laf eden olmadı aim ayarları kapalıydı sadece takıma info veriyordum ve kazanıyorduk böyle yapabilirsin bence
Bu mantıklıymış bak :)

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
rapor yediysen overwatch e çoktan düşmüşsündür temizleme gibi bişey olmuyo benim bildiğim rapor yediğin oyun düşüyo çünkü overwatch e

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
I don't think it's going to be a problem if you didn't open aim.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
belli ettiysen yersin diğer türlü sanmıyorum.

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
önceden kullanıyordum ban yemedim sen nasıl yedın ? Jacquely diye adamın hılesını kullandım glow esp onerırım

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
yani vac yersen güvelik yakalar eğer overwatch yersen report yemişsindir genelde 1-2 hesap hiç ederek oynaman gereken ayarları yakalayabilirsin bu da main accountunu ban yemekten kurtarır ama Vac riskini de unutmamak lazım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
1 aydan uzun süre sbyte kullandım ve düzgünce oyunumu oynadım evet rapor yedim ama over yada ban olmadı yada herhangi bir riskli oyun oynamadım cok nadir olsada overa düşücek gibi olmadım sizce yarın vac dalgası olcağı söyleniyor uzun süre kullanmış olmamaa rağmen sıkıntı olurmu yada steami csgo yu yarına kadar temizleyebilcek bir yöntem olabilir mi geçmişe ait ciddi yardımcı olabilirseniz sevinirim ihtiyacım var sadece inject ettim ve belli başlı özellikleri kullandım skin ve saire overa düşmediysem de ban yer miyim yada bi sorun olmaz mı ?
bence olur çünkü karakterin titreye titreye oynuyorsa direk perma atarlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
rapor yediysen overwatch e çoktan düşmüşsündür temizleme gibi bişey olmuyo benim bildiğim rapor yediğin oyun düşüyo çünkü overwatch e
düşüyor da güzel kardeşim her rapor yediğim oyunla overa düşseydim her raporladığım adam overa düşerdi belli bir skor aralığı ve belli düzenle dikkatle oynamak gerekiyor sistemin dikkatini çekmeden zor anlıcağın ben öyle bir şey yapmadım rapor yedim ama bazen gereksiz bazen gerekli yesemde yaptığımla yediğim rapor farklı şekilde sonuçlanıyor ben overa düşsem coktan yemiş olurdum son maçlarım hariç çünkü yiyen adam aynı gün yada 1 hafta içinde yiyor overdan
Post automatically merged:

yani vac yersen güvelik yakalar eğer overwatch yersen report yemişsindir genelde 1-2 hesap hiç ederek oynaman gereken ayarları yakalayabilirsin bu da main accountunu ban yemekten kurtarır ama Vac riskini de unutmamak lazım
ben doğru ayaları biliyorum report yemeden oynanmıyor yemek mesele değil belli olması mesele legit oyunlar yapıyoreum bazen benim dediğim sisteme hilenin yakalanması

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
yiyebilirsin hocam ya .d belli olmuyor

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
düşüyor da güzel kardeşim her rapor yediğim oyunla overa düşseydim her raporladığım adam overa düşerdi belli bir skor aralığı ve belli düzenle dikkatle oynamak gerekiyor sistemin dikkatini çekmeden zor anlıcağın ben öyle bir şey yapmadım rapor yedim ama bazen gereksiz bazen gerekli yesemde yaptığımla yediğim rapor farklı şekilde sonuçlanıyor ben overa düşsem coktan yemiş olurdum son maçlarım hariç çünkü yiyen adam aynı gün yada 1 hafta içinde yiyor overdan
Post automatically merged:

ben doğru ayaları biliyorum report yemeden oynanmıyor yemek mesele değil belli olması mesele legit oyunlar yapıyoreum bazen benim dediğim sisteme hilenin yakalanması
anlıyorum dostum benim hilenin Valve Anti Cheat ( Vac ) sistemine yakalanması güvenlik güncellemeriyle alakalı her güncellemede ban yemeyebilirsin bir nevi kumar. güncellemeden sonra mesela adamların yerini gösteren pointer yer değiştirir ve hile buna erişemez ve sürekli aynı noktaya komut gönderim bilgiyi çekmek ister günvelikte der ki sen ne yapıyorsun çatt ban atar. yani biraz yanlış anlatmış olabilirim ama bunun gibi bişey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...