- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
yarın bi dalga olcağı söyleniyor vip hileler tarafından hani ben kendim yemedim dalgadan yer miyim inject ettim diyeben ban yemedim sıkıntı ne
yarın bi dalga olcağı söyleniyor vip hileler tarafından hani ben kendim yemedim dalgadan yer miyim inject ettim diyeben ban yemedim sıkıntı ne
Bu mantıklıymış bakovera düşmediysen ban zor yersin tabi aim açmadıysan benim bi arkadaşım kendisi hile kodlamıştı 1 hafta main hesabımda kullandım gram laf eden olmadı aim ayarları kapalıydı sadece takıma info veriyordum ve kazanıyorduk böyle yapabilirsin bence
Nası yaaanisen sbyte ın csgo hilesine neden güvnedin ki project infintiy free kullan ban yemiyorsun
bence olur çünkü karakterin titreye titreye oynuyorsa direk perma atarlar1 aydan uzun süre sbyte kullandım ve düzgünce oyunumu oynadım evet rapor yedim ama over yada ban olmadı yada herhangi bir riskli oyun oynamadım cok nadir olsada overa düşücek gibi olmadım sizce yarın vac dalgası olcağı söyleniyor uzun süre kullanmış olmamaa rağmen sıkıntı olurmu yada steami csgo yu yarına kadar temizleyebilcek bir yöntem olabilir mi geçmişe ait ciddi yardımcı olabilirseniz sevinirim ihtiyacım var sadece inject ettim ve belli başlı özellikleri kullandım skin ve saire overa düşmediysem de ban yer miyim yada bi sorun olmaz mı ?
düşüyor da güzel kardeşim her rapor yediğim oyunla overa düşseydim her raporladığım adam overa düşerdi belli bir skor aralığı ve belli düzenle dikkatle oynamak gerekiyor sistemin dikkatini çekmeden zor anlıcağın ben öyle bir şey yapmadım rapor yedim ama bazen gereksiz bazen gerekli yesemde yaptığımla yediğim rapor farklı şekilde sonuçlanıyor ben overa düşsem coktan yemiş olurdum son maçlarım hariç çünkü yiyen adam aynı gün yada 1 hafta içinde yiyor overdanrapor yediysen overwatch e çoktan düşmüşsündür temizleme gibi bişey olmuyo benim bildiğim rapor yediğin oyun düşüyo çünkü overwatch e
ben doğru ayaları biliyorum report yemeden oynanmıyor yemek mesele değil belli olması mesele legit oyunlar yapıyoreum bazen benim dediğim sisteme hilenin yakalanmasıyani vac yersen güvelik yakalar eğer overwatch yersen report yemişsindir genelde 1-2 hesap hiç ederek oynaman gereken ayarları yakalayabilirsin bu da main accountunu ban yemekten kurtarır ama Vac riskini de unutmamak lazım
anlıyorum dostum benim hilenin Valve Anti Cheat ( Vac ) sistemine yakalanması güvenlik güncellemeriyle alakalı her güncellemede ban yemeyebilirsin bir nevi kumar. güncellemeden sonra mesela adamların yerini gösteren pointer yer değiştirir ve hile buna erişemez ve sürekli aynı noktaya komut gönderim bilgiyi çekmek ister günvelikte der ki sen ne yapıyorsun çatt ban atar. yani biraz yanlış anlatmış olabilirim ama bunun gibi bişey.düşüyor da güzel kardeşim her rapor yediğim oyunla overa düşseydim her raporladığım adam overa düşerdi belli bir skor aralığı ve belli düzenle dikkatle oynamak gerekiyor sistemin dikkatini çekmeden zor anlıcağın ben öyle bir şey yapmadım rapor yedim ama bazen gereksiz bazen gerekli yesemde yaptığımla yediğim rapor farklı şekilde sonuçlanıyor ben overa düşsem coktan yemiş olurdum son maçlarım hariç çünkü yiyen adam aynı gün yada 1 hafta içinde yiyor overdan
Post automatically merged:
ben doğru ayaları biliyorum report yemeden oynanmıyor yemek mesele değil belli olması mesele legit oyunlar yapıyoreum bazen benim dediğim sisteme hilenin yakalanması
aim açtıysan aimin kitlendiği için ban yemiş olabilirsin.aim açtım ama aşırı değil locklu değil silent oda ihtiyacım olan karşıya hile gelince yaptım mm de
titreye titreye hiç oynamadım kimse de şahit olmadı hiç öyle özellikler açmadımbence olur çünkü karakterin titreye titreye oynuyorsa direk perma atarlar