- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
Birşey sorcam bunda hani pikachu hilesi olsun vac yemeniz taktirinde biz sorumlu değiliz diyodu ya peki şimdi bu hileyle vac yersek bu sefer sorumlusu dword mu olcak
peki şu ram disk programı ile kullanırsak bellek diye algıladığı için tarama yapmıyormuş bu nedenle bilgisayarı taradığında hack belli olmuyormuş bu vac yeme ihtimalini düşürürmü VE AYRICA HACK VİDEOSUNU NEREYE KOYDUNUZ?Ben dword teamın üyesi değilim ve csgo hilesinde dword teamı ilgilendiren bişey yok. Böyle bi durumda vac yersen dword neden bundan sorumlu olsun. Hile en fazla 2 ay yayında kalıcak bu süre içerisindede vac riski düşük, eh bide ben biraz üstüne düşüp "private rebuild + random junk + pack" attığım zaman missler gibi 2 aydan daha uzun süre ud kalır. 2 ay bittikten sonrada kendime yapacağım private internal hileyi paylaşıcam gittiği yere kadar artık
peki şu ram disk programı ile kullanırsak bellek diye algıladığı için tarama yapmıyormuş bu nedenle bilgisayarı taradığında hack belli olmuyormuş bu vac yeme ihtimalini düşürürmü VE AYRICA HACK VİDEOSUNU NEREYE KOYDUNUZ?
abi hile ne zaman çıkar youtubede hileli videolar çekiyorumda öbür hile kastırıyorzaten designerin amacı o, yerlerini ayarlayabilmen konuyu okumamışsın Health bar (Konum) yazıyo parantez içlerinde ve konuda "parantez içinde değiştirebilceğiniz ayarlar" yazmakta.
Vac dalgası gelse bile etkilenmez miyiz ?ilk söylediğinle ilgili bilgim yok
hile videosunu çektim yüklemedim daha berbat bi internetim var halledicem
Rank gosterme gelsin mesela taba basınca herkesin rankı gözüksün plsss
bombanın nereye gittiğini gösteren bir şey getirebilirsin ne kadar yardımcı olur bilmiyom ama belki bombayı yanlış yere attın yanına falan geldi bunu görelim
abi hile ne zaman çıkar youtubede hileli videolar çekiyorumda öbür hile kastırıyor
hile kullanılabiliyormu ve loadere eklenecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?