Depo CS:GO TBE Project - İlerleme Süreci (Önerileriniz!!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Birşey sorcam bunda hani pikachu hilesi olsun vac yemeniz taktirinde biz sorumlu değiliz diyodu ya peki şimdi bu hileyle vac yersek bu sefer sorumlusu dword mu olcak

Ben dword teamın üyesi değilim ve csgo hilesinde dword teamı ilgilendiren bişey yok. Böyle bi durumda vac yersen dword neden bundan sorumlu olsun. Hile en fazla 2 ay yayında kalıcak bu süre içerisindede vac riski düşük, eh bide ben biraz üstüne düşüp "private rebuild + random junk + pack" attığım zaman missler gibi 2 aydan daha uzun süre ud kalır. 2 ay bittikten sonrada kendime yapacağım private internal hileyi paylaşıcam gittiği yere kadar artık

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben dword teamın üyesi değilim ve csgo hilesinde dword teamı ilgilendiren bişey yok. Böyle bi durumda vac yersen dword neden bundan sorumlu olsun. Hile en fazla 2 ay yayında kalıcak bu süre içerisindede vac riski düşük, eh bide ben biraz üstüne düşüp "private rebuild + random junk + pack" attığım zaman missler gibi 2 aydan daha uzun süre ud kalır. 2 ay bittikten sonrada kendime yapacağım private internal hileyi paylaşıcam gittiği yere kadar artık
peki şu ram disk programı ile kullanırsak bellek diye algıladığı için tarama yapmıyormuş bu nedenle bilgisayarı taradığında hack belli olmuyormuş bu vac yeme ihtimalini düşürürmü VE AYRICA HACK VİDEOSUNU NEREYE KOYDUNUZ?

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
peki şu ram disk programı ile kullanırsak bellek diye algıladığı için tarama yapmıyormuş bu nedenle bilgisayarı taradığında hack belli olmuyormuş bu vac yeme ihtimalini düşürürmü VE AYRICA HACK VİDEOSUNU NEREYE KOYDUNUZ?

ilk söylediğinle ilgili bilgim yok
hile videosunu çektim yüklemedim daha berbat bi internetim var halledicem

Üye
7 HİZMET YILI
zaten designerin amacı o, yerlerini ayarlayabilmen konuyu okumamışsın Health bar (Konum) yazıyo parantez içlerinde ve konuda "parantez içinde değiştirebilceğiniz ayarlar" yazmakta.
abi hile ne zaman çıkar youtubede hileli videolar çekiyorumda öbür hile kastırıyor

Üye
8 HİZMET YILI
bombanın nereye gittiğini gösteren bir şey getirebilirsin ne kadar yardımcı olur bilmiyom ama belki bombayı yanlış yere attın yanına falan geldi bunu görelim

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@Ogaxlore vac dalgasından etkilenme riskiniz tabiki var ama hilenin detect olma süresi en az 2 ay yani 2 ay kafanız rahat

Rank gosterme gelsin mesela taba basınca herkesin rankı gözüksün plsss

şimdilik öyle bişey yapılmıycak.

bombanın nereye gittiğini gösteren bir şey getirebilirsin ne kadar yardımcı olur bilmiyom ama belki bombayı yanlış yere attın yanına falan geldi bunu görelim

bidahaki updatede olabilir.

abi hile ne zaman çıkar youtubede hileli videolar çekiyorumda öbür hile kastırıyor

loadere koydumda stabil çalışmıyo onunla uğraşıyorum şimdi

hile kullanılabiliyormu ve loadere eklenecek mi

şuan kullanılamıyor loadere eklenicek.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bir sorum olucak şimdi hile 2 aya kadar güvenli ya hani ben mesela 2 ay kullansam sonra bıraksam kullanmayı geriye dönük vac ban yermiyim ??

Üye
7 HİZMET YILI
ayrıca vac korkusu olan arkadaşlar için sadece denemek isteyenler başlatma seçeneklerine -insecure yazın vac riski ortadan kalktı kesinlik le vac yiyemezsiniz fakat sadece botlarla oynayabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
wowowo şuan loadere girdim birde ne göreyim gelmiş gönlümün efendisi

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yahu bu bende olmuyor veriler alınıyor diyor sonra birden bire kapanıyor nolur yardım edin tüm hilelerde böyle ve hilenin tuşu ne

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
hile daha yayınlanmadı loaderle entegre edemedik bi crash atıp duruyor sağlıklı çalışmıyor packten dolayıda olabilir sorun ilgileniyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...