Depo CS:GO TBE Project - İlerleme Süreci (Önerileriniz!!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
peki legit ve rage config paylaşacak mısınız ?

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Eline sağlık hocam kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum tester olabilirim xd

eyvallah, testerimiz var ihtiyaç olursa sana seslenirim :)

peki legit ve rage config paylaşacak mısınız ?

hilenin ayarlar bölümüne "legit, normal ve rage" şeklinde 3 seçenek koyucam. legit mode de belli bi limit çerçevesinde ayarlarınızı yapabiliceksiniz ilk seçtiğinizde %100 legit olacak şekilde ayarlar hazır olarak gelicek. ayarlar yetmezse arttırabiliceksiniz. bi legit bar koymayı düşünüyorum aim ayarını vs. esp lerin ayarını arttırdığınızda legit barda azalma olucak böylece kendinizi nekadar riske attığınızı bileceksiniz.

----------------

@eren05021237 Şu anlık türkçeye yapmaya niyetim yok istek çoğalırsa olabilir

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eyvallah, testerimiz var ihtiyaç olursa sana seslenirim :)

hilenin ayarlar bölümüne "legit, normal ve rage" şeklinde 3 seçenek koyucam. legit mode de belli bi limit çerçevesinde ayarlarınızı yapabiliceksiniz ilk seçtiğinizde %100 legit olacak şekilde ayarlar hazır olarak gelicek. ayarlar yetmezse arttırabiliceksiniz. bi legit bar koymayı düşünüyorum aim ayarını vs. esp lerin ayarını arttırdığınızda legit barda azalma olucak böylece kendinizi nekadar riske attığınızı bileceksiniz.

----------------

@eren05021237 Şu anlık türkçeye yapmaya niyetim yok istek çoğalırsa olabilir
müthiş olur cidden güzel bir projeye benziyor tebrik ettim

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Peki tam olarak cumartesi pazarmı çıkartacaksınız ?

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Peki tam olarak cumartesi pazarmı çıkartacaksınız ?

aşamaları konuda sürekli güncelliyorum dünün işi olan aimbot bugüne sarktı. şuan üzerinde çalışıyorum eğer güzel bi şekilde temiz bi aimbot yazarsam bugün yarın da legit rage ayarlarını ve son rütuşları atıp akşamında paylaşabilirim ama bu gidişle pazar gününe kalacak gibi gözüküyor

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
TODO : 19.07.2018 (Completed On 20.07.2018)

[✔] Aimbot
[-] Aimbot GetClosetBone (todo : 21.07.2018)
[✔] Aimbot RCS
[✔] Aimbot Smooth
[✔] Aimbot Fov

1532109997546.png

Bugünlük bukadar olsun :)

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
usta önerilen ayarlar olmalı sizin önerdiğiniz bence

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
hile ne durumda ne zaman çıkıyor??

durumlar biraz karışık, kafam biraz karışık aimbotun ayarları olduğu gibi duruyo aşırı rage tryhard şuan legit yapmak için bikaç bişey düşünüyorum ufaktan toparlıyoruz ama bişey kalmadı şuan hile kullanılabilir durumda tertemiz esp aimbot ve trigger bot çalışmakta menüde düzenlemeler yapılması gerekiyo tek başına kolay olmuyo pek :)

usta önerilen ayarlar olmalı sizin önerdiğiniz bence

tabikide ayarlar kısmı olucak ordan seçebilceksiniz beğenmezseniz izin verdiğim aralıklarda değiştirebilceksiniz. mesela aim smooth 2 deyken legitin dışına çıkıyosa 2 yapamıycaksın legit moddayken normal moda geçiceksin gibisinden 3 seviye ayar olucak.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hile unique build kadar güvenlimi olucak? olucaksa nasıl olucak mantığını anlatırsan daha güvenilir olur herkes için.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hocam CoreCheat Reborndeki gibi bir trigger bot ekleyebilseniz süper olur :)

daha iyisi var kardeşim arkana yaslan ve beklemeye devam et :)

hile unique build kadar güvenlimi olucak? olucaksa nasıl olucak mantığını anlatırsan daha güvenilir olur herkes için.

Loaderden çalışcak arka plan uygulaması sunucuya komut göndererek hileyi re-build edip sunucudan indiricek daha sonra çalıştırıcak. her rebuildde yeni bi hile oluşcak ve random junk yerleştirileceği içinde vac dalgasından etkilenmiycek kullanıcılar. tabikide risk herzaman var fakat en aza indirdiğimden emin olucam. Sıfırdan yazılıp c&p olmadığı için uzun süre dayanacaktır taa ki rebuild ve junk olayları patlayana kadar. ozamana kadar da ben yeniden sıfırdan bi proje yazıp işi garantilemiş olurum :)

ne zaman çalısır

planlara göre 2 gün önce çıkacaktı fakat istediğim gibi gitmeyen bikaç olay var onları şimdilik çözdüm. 2-3 gün içerisinde son düzenlemeleri yapıp paylaşmayı düşünüyorum

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
esp box'un şekli none dikdörtgen yerine şekilli birşey yapabilirsiniz veya imge ile troll kafası koydurursanız :D güzel olur

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
abi hile ne zaman kulanabiliriz

planlara göre 2 gün önce çıkacaktı fakat istediğim gibi gitmeyen bikaç olay var onları şimdilik çözdüm. 2-3 gün içerisinde son düzenlemeleri yapıp paylaşmayı düşünüyorum

esp box'un şekli none dikdörtgen yerine şekilli birşey yapabilirsiniz veya imge ile troll kafası koydurursanız :D güzel olur

karakter modellerini değiştirme olayı internal hilemde olucak bu hile external.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...