CS:GO TBI (The Best Internal) ChangeLog (Daily Update)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
------------------EN------------------

Hello everyone,

I working on new cheat for cs:go. If remember TBE (The Big External) cheat is closed for bad news about me. Now i solved my problems and come back to hacking. I don't want an update on TBE, because external cheat is using cpu more than internal and i took feedback from most of users they told me about performance problems on TBE. So I'm working on new project and hi's name is John Cena (just kidding badjoke.jpg :rem:). There is daily reports for TBI, i want wrote inside spoilers every day about what i do for if somebody want information about that.

------------------TR------------------

Selam millet,

Yeni bir cs:go hilesi üzerinde çalışıyorum. Hatırlarsanız TBE (The Big External) hilesini sıkıntılı bir dönemden geçtiğim için güncelleyemediğimden kapatmıştık. Sorunları çözüp geri geldim ve hile yapmaya kaldığım yerden devam edicem. TBE üzerinde bir güncelleme yapmayı düşünmüyorum çünkü birçok kullanıcıdan aldığım geribildirimlere göre fazla cpu kullanıyormuş. Hem size hem kendime kıyak geçerekten bir internal hile hazırlamaya karar verdim sonuç olarak kasma problemi tamamen ortadan kalkmış olacak. Bu konu üzerinden günlük olarak hile için neler yaptığımı raporlayacağım ve sizde gelişmeleri takip etmek isterseniz konudaki spoilerlerin içine bakabilirsiniz.

Backtrack - Bunny (23.09.2018)

TickBase Recoil Tests (23.09.2018)

Legit Backtrack (I'll work later on backtrack for HvH)
BunnyHop

Son düzenleme:
Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Vay XMaze reis hile çıkartıyor efso hile hayırlı olması dileğiyle :D

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Birkaç günlük ara verdim ROE hilesi geldikten sonra devam edicem projeye

Üye
8 HİZMET YILI
Bekliyoruz :(( (umarım daha korunaklı bir hile yaparsın ve başarılarının devamını dilerim :))))) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...