Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile bende çalışmıyor yardımcı olurmusunuz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hileyi ayarlıyorum atölye maplerin falan çalışıyor ama botlardada ama ölüm maçı vb. modlara girdiğimde yüklenme kısmında oyun verileri alınıyor yazdıktan sonra hile crash veriyor.ama oyun devam ediyor. bunun sebebi nedir acaba ? panorama ile ilgilimidir yoksa başka bir sorun mu var.
bende de aynı problem var hile crash veriyor yüklenme kısmında ama bizim pc den kaynaklı olabilir ben herkesten sonra bağlandıgım için öyle düşündüm.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Şöyle yap oyun içi esc bas alt tab at ve oyunun tam ekran pencereli modda olduğundan emin ol. Sonra tekrar alt tab yap oyun donmuş mu diye kontrol et. Donmuşsa kendine gelmesini bekle ve tekrae alt tab yap sonrasında hileyi aç ve yükle de cmd gelip gidicek ardından menü gelicek inserte tıkla ve oyuna dön. Oyunun kendine gelmesini bekle. Gene çökerse gene yap.
Mantıklı olmuş deniyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Az evel denedim ama aimbot baya belli oluyor ve oyundan oyuna bazen wallhack açılmıyor ama emeğe saygı elinize sağlık !

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Elinize sağlık gene muhteşem bir hile olmuş :lazerdoge:

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sözde şu deneme ve test aşaması halen sürüyormuş bittikten sonra hile düzelcekmi ve ayrıca ne zaman bitcek artık birisi cevap versin

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende cmd açılmıyor çözümü nedir

Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi Setupunu çalıştırıyorum normalde açılmıştı bir kere artık açılmıyor r*eklam onayı bekleniyor diyor geçmiyor o ekranı.nedeni nedir?

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileyi Setupunu çalıştırıyorum normalde açılmıştı bir kere artık açılmıyor r*eklam onayı bekleniyor diyor geçmiyor o ekranı.nedeni nedir?
o ekranda siteye girip herhangibir reklama tıklayacaksın sonra o şey zaten kendi kendine kapancak ondan sonra loaderi tekrar aç loadla TABİ HİLE AÇILIRSA :mad:

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
YA ABİ HERŞEYİ DEDİM YALVARDIM YAKARDIM BİRİSİ DE DÖNMEDİ 10 SADE BU KONUYA 10 TANE YORUM ATTIM TÜM CS GO HACK AÇILMIYOR KONULARINA DA YORUM ATTIM KİMSE GÖRMÜYOMU YOKSA GÖRMEZDEN Mİ GELİYO YARDIM EDİN ARTIK CMD AÇILMIYOR VERİLER ALINIYORDA DONUYOR KAPANIYOR ZATEN sbyte hacki de açılmıyor yoksa gine suscam ya aq nolur yardım ya pls

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "cylops, post: 804246, member: 55350"] Delete temp folder and reopen the launcher try this ... [/ QUOTE]
where do you mean temp folder? where is the location

Üye
8 HİZMET YILI
Cylops kardeşim lütfen CoreCheatı güncelle lütfen en beğendiğim ve en iyi hile Core Cheat lütfen günceller misim

Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi açıp da VAC BAN yiyen var mı?? Overwatchden bahsetmiyorum. Bi de hileyi rekabetçide açabilir miyim? Kullananlar cevap verebilir mi?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Artık şu hack sorununu düzeltin veriler alınıyor diyor cmd açılmıyor hack çalışmıyor neden hiçbir soruna cevap vermiyorsunuz
hack çalışıyor dostum. panorama ile açıcaksın csgo yu. Eğer panorama ile açmayı bilmiyorsan steam kütüphanesinden cs go özellikler ve çalıştırma seçeneklerine -panorama yaz. Yorumlarda cyclops muydu nicki tam hatırlamıyorum bir video atmış izleyip yaparsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...