Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
yaw o bişe yaramaz onemlısı xmaze idi guncellemıslermı bı bakarmısnız suan ısteyımde

'Allah,Kitap,Beşiktaş'
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Veriler alınıyor dedikden sonra oyuna girin ve alt + tab yaparak aşşağıya çektikten sonra karşınıza çıkacaktır 3 seçeneği vardır Visual+assist+misc sizin işinize gelecek olan Visual'dır altında enable wall hack yazar ona basarak wall hackı aktif edebilirsiniz aktif edincede seçeğinze göre low performance,medium performance,high perfomance,full performance kullanabilirsiniz ben full performanceyi kullanıyorum tavsiye edebilirim aktif edince rakip takım yeşil olarak gözükecektir.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
#Hile Güncellendi. İyi Oyunlar Arkadaşlar...

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Wallhack calısıyor mu bir de VAC Riski var mı. Ayrıca indirme hatası alıyorum.
ben wallhackı başka tsıteden aldım onla bızım hıleyı karıştırıp kullanıyorum daha ıyı + vac rıskı var bellı etmessen yok cunku aımı sanıyede 20 kısıye bırden kayabılıyor dırek kafaya ındırme hatası ya senın pcde sorun vardır ya bı program açmasını engelliyordur yada pcne vırus bulaşmıştır yenıden yuklemeyı sıfırlamayaı dene sen hıleyı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende Suan Hile Pencerelide Aimbot Trigger Çalısmıyor Bi Bakarsanız sevinirim

Üye
8 HİZMET YILI
Key no match re open please. this pops out when i run the cheat after opening csgo first.

Üye
8 HİZMET YILI
bende hile açılmıyo 1. hile açılıyo ama 1. hile kötü senin hilen çalışsa güzal olurd
Sanırım 19 gündür kimse yardımcı olmamış ;) Hemen açıklık getireyim.
TBE Cheat yani 2. hile 'TAM EKRAN' modunda çalışmıyor. 'TAM EKRAN PENCERELİ' veya 'PENCERE MODU' yapman gerekiyor. Öncelikle CS:GO' yu açıp. ''SEÇENEKLER'' kısmından ''GÖRÜNTÜ AYARLARI'' girip Ekran Modunu ''TAM EKRAN PENCERELİ'' veya ''Pencere Modu'' açıp oyunu alta almalısın.
Daha sonrasında MemoryHackers'in güncel olarak tuttuğu dosyayı açın. CS:GO resimine tıklayıp menüye gelin. TBE Cheat adlı uygulamayı açın. Reklam onayını yapmadıysanız reklam onayını yapın. Hile menüsünü ''INSERT'' tuşuyla açıp kapayabileceksiniz. Hile nin menüsünde size seçme imkanı sunuyor. Eğer uğraşmak istemezsen en sondaki pencereye gidip otomatik ayarları seçebilirsin. Ardından oyunu görev çubuğundan açın istediğiniz modu seçin ve hilenin tadını çıkarın ;)

ALINTIDIR!!!

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Oyunu panaroma ile oynamamız mı gerek yoksa -scaleform da calısıyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...