Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belki 20 tane hesap banlattım csde hala pişman değilim. ilk banlattıgım hesap main hesabımdı. inanılmaz bi acemilik sdkjfdskjlfsdfkjlds ancak ban affı falan yapmaları lazım o da çok zor bro. ama beli cs2 geliyor diye öyle bi sinema yapabilirler. çok kıyak olur
VAC banları kalıcı oluyor. Ancak vac korumasız custom odalar olabiliyor ancak onu oynayabilirsin. Ama genel pencereden bakarsak diyebileceğim tek şey geçmiş olsun
Vac banın kaldırılma ihtimali var ama aşırı fazla üstüne düşmen ve çok fazla sabırlı olman gerekiyor. En ufak bile senin hatan varsa kaldırmıyorlar ya da 3. parti yazılım kullandıysan kaldırmıyorlar. Birsürü kişinin vac yediğini ve kaldırmaya çalıştığını gördüm ama 1 tane kaldırılan gördüm.
VAC, CS:GO'nun hile koruma sistemidir. Eğer herhangi bir yasaklı 3. parti yazılım kullandığını görürse acımaz banlar. Yakalama konusunda çok başarılı olmadığı için hile olmayanları banlama ihtimali %0.1 falandır.
Eğer hile kullandıysan hiç boşuna uğraşma yeni hesap aç. Açtığın hesaptaki mailin ban yiyeninkiyle aynı olmasın ya da telefon numaran. Yoksa yeni hesabında hile açmadığın halde güven faktörün sürekli düşer ve hilecilerle eşleşirsin.
VAC ban (VAC yasağı), bir oyuncunun CS:GO veya diğer VAC korumalı oyunlarda hile veya hileye benzer davranışlar sergilemesi sonucunda alınan bir yaptırımdır. VAC, oyunu başlatmadan önce ve oyun sırasında sistemde çalışarak, potansiyel hile yazılımlarını tespit etmeye çalışır. Eğer VAC, bir oyuncunun hesabında hile veya hileye benzer bir yazılım tespit ederse, oyuncuya VAC ban uygulanır. Ve bu kalıcı bir bandır.