Cs GO Vac Ban Yedim Ne Olucak Cevabı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
cs go vac,cs go hileleri,cs go vac ban nedir,cs go hile indir
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere VAC Ban hakkında konuşacağım...

Öncelikle;

VAC BAN NEDİR?
Resmi Açıklama : Bir kullanıcı tanımlanabilir hile yazılımı kullanan bir bilgisayardan VAC
korumalı bir sunucuya bağlanırsa, VAC sistemi kullanıcıyı gelecekte VAC korumalı sunucularda oynamaktan yasaklar. VAC sistemi hileleri, hile imzalarını kullanarak sağlıklı bir şekilde belirler

VAC BANI AÇABİLİRMİYİZ?
Hayır açamassınız Yeni bi steam hesabından 24 tl vererek oyunu tekrar almanız lazım oynamak istiyorsunuz...

CEZALANDIRILDIM NE YAPACAĞIM?

Valve’nin hile yapmaya karşı toleransı yoktur! Bütün VAC banlar süresizdir ve hiçbir zaman affedilmeyecektir. İsterseniz sonrasında bireysel oyun modlarında oynayabilirsiniz. VAC ile korunmayan diğer sunucularda da oynayabilirsiniz. Korumaya sahip olmayan sunucuların listesini şu yolu izleyerek bulabilirsiniz.
  1. Steam’i açın.
  2. Açılır menüden “view” sekmesine gelin.
  3. “Sunucular” yazan yere tıklayın.
  4. “Filtreleri değiştir” kısmına tıklayın.
  5. “Korumasız” seçeneğini işaretleyin”

:not:
Eğer arkadaşlar gereksiz yere vac yediğinizi düşünüyosanız Steam Desteğe Başvurunuz...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
az bişey yanlış tanımlamışın bunun bi benzerini cs go unity die bi konuda paylaşmıştım overwatch adlı sistem geldikten sonra haksız yere yiyen oyuncular kaldırtıra bilir tek vac cs godmaı yenir hayır arma dota tf gibi birürü oyunlardada vardır ve dediğin gibi hile yaptıysan aff edilmez sebebsiz yere yediğini idda ediyorsan araştırılır haklısan kaldırırlar hilelerde boşuna you own risk demiyorlar :)

edit: vac ban süresiz olcaktır demişinde (zaten süresiz bir ban günü birlik atılmaz) atılan banlar

-Bir tag Scammer (çok kez yedim 1 sene falan atıyorlar) oyunlarda bişey yazınca ismin önünde SCAMMER yazıyor büyük harflerle anlamını bilmeyenler için dolandırıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...