Onaylı Üye
buranın hilesi vac yedirtmiyor legit oynayacaksınburda kullandgın hilede vac ban yersın sitenın hilesi vac ban yedıyor
vac ban yemek kötü arkadaşım overwatch yemedim legit oynadım ve hiç rapor yemedim oyuna girince serverda yedim diyorum hile valve anti cheat e yakalanmış demekburanın hilesi vac yedirtmiyor legit oynayacaksın
memory ui uygulamasınkinde yedim bide vac yani kendim overwatchden değil bugün servera girince ban yedimbizim forumdakinde bende yemiştim
reis eskiden kullanmıştım hileyi ama zaten oyunu bıraktım 1 aydır oynamadım antiviürüsüm hayla açık öyle olsa gözükürdü zaten ve servera gireyim dedim bi baktım direk vac ban yedim hile silinik zaten bilgisayardan falankonu başlığını küçük harflerle yaz ben hileden kaynaklı olduğunu sanmam pcndeki herhangi bi dosya olabilir
Post automatically merged:
pro hacker ?prohacker arka planda acık kalmıstır o yuzden yemişssnidir banı gecmiş olsun...
aga hiç rapor yemedim zaten hiç birinvi olmaıdm ve ayrıca ban yememk için duvar arkası chamsı kapadım.O Rapora Göre Maçların Sonuçlarına Göre Logları Temizleseydin
kardeşim overwatch yemedim ayrıca aim, duvar arkası chams kullanmamıştım 1 aydır oyunu bırakınca hileyide silmiştim. Hileyi kullanırkende az kill aldım 1. olmadım takımda hile oldğu için 9 maçım silindi ve hiç rapor yemedim eminim.Gecmis olsun reyiz geri donusu yok bu isin yapiyosan dusunerek yapcan riski onceden belli birazda bilek gucunu kullan..
uygulamadaki hileyi kullandım aga formdakinlere güvenmem bana programdaki yedirdi sorun o ve 1 aydır ativirüs açık, hile silinikbizim forumdakinde bende yemiştim
sorun hilenin kendisinde githubda osiris diye aratırsan sourceyi bulabilirsin sürekli vac atarvac ban verıyor bu kadar basit ezbere konusmuyoruz siteyı savunuyorsun sen
değişik bu GabenVAC yediğin zaman yediğin anda çalışan ya da bilgisayarında bulunan dosyalardan dolayı vac ban atacak diye bir şey yok. Valve sever delayı , flaglemeyi ::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?