Ya Beyler Steam De Hesap Açıyorum Hile Açıyorum (hile pphud) 1 gün geçiyor ban yiyorum steam viper açıyorum yine steam hesap açıyorum. Yine 1 günde ban yiyorum sebebi nedir veya ban yememek için ne yapmalıyım (hileyi belli etmiyorum sadece topluluk oynuyorum)
Bide Aile Paylaşımı Yapıyorum Bu Çıkıyor Belirtilen zamanda sadece 5 kullanıcı ve 10 makine yetkilendirebilirsiniz. İp Yenilesem Düzelirmi ?
nasıl yani anlamadım rage gelsin falan noldu bide aile paylaşımı var
Belirtilen zamanda sadece 5 kullanıcı ve 10 makine yetkilendirebilirsiniz.
ip yenilesem düzelirmi
nasıl yani anlamadım rage gelsin falan noldu bide aile paylaşımı var
Belirtilen zamanda sadece 5 kullanıcı ve 10 makine yetkilendirebilirsiniz.
ip yenilesem düzelirmi
Bilemiyorum 1 kere vac yedim dahada hileye elimi sürmedim ama bir format at derim herşeye format at dediğimdende değil hem pc temizlenmiş olur hemde sıfırdan hesapmış gibi başlayabilirsin
Bilemiyorum 1 kere vac yedim dahada hileye elimi sürmedim ama bir format at derim herşeye format at dediğimdende değil hem pc temizlenmiş olur hemde sıfırdan hesapmış gibi başlayabilirsin
Hile bedavaysa oyun bu hileyi kullananları tespit ediyor.Direk banlamıyor bir süre geçince toplu ban atıyor.Paralı hilelerde herkesin hilesinde farklı kod oluyor 1 kişi tespit edilince herkes ban yemiyor.
Hile bedavaysa oyun bu hileyi kullananları tespit ediyor.Direk banlamıyor bir süre geçince toplu ban atıyor.Paralı hilelerde herkesin hilesinde farklı kod oluyor 1 kişi tespit edilince herkes ban yemiyor.