tekrar indirip office haritasında denermisin ?Hile çalışmıyor açıyorum çalıştı yazıyor ama karşı takımı göremiyorum her iki takımda da denedim
Dostum Oyunu Açtıktan Sonra Hile yi Açıyorsun Ve F6 Ya basıyorsun Değilmi ? Hile Başarıyla Aktif Edildi Yazdıktan Sonra Office Haritasına Girip Hilenin Çalışıp Çalışmadığını Kontrol Edermisin. Eğer ki Hiçbir Şekilde Açılmadıysa Non Panorama Sürümünü İndirip Panoramada Aktif Etmeyi Denermisin ? Herşeye Rağmen yine Olmazsa Buradan İletmeni Bekliyorum..hile çalışmıyor şuanda
Ban Riski Yok Desem Yeridir. Bu Bir Ahk dosyası Ve Ahk Dosyaları Vac tarafından Tespit Edilemiyor. Öbür Hilelerden En büyük Üstünlüğüde Vac riski olmaması.Ban yiyen var mı aranızda ?
Hocam Maalesef hilenin Yapımcısı Ben Değilim. Bazı maplerde Gozukmemesi Gerçekten Kötü Bir Yönü Ama Gözüken maplerdede T nin Gözüküp Ct nin Gözükmemesi Yada Ct nin Gözüküp t nin Gözükmemesi Belli Etmemek Anlamında ajantaj Sağlıyor. Ama Ben İki Tarafıda görmek İstiyorum Diyorsan Office Agency Gibi Maplarde Oynayabilirsin. Hilenin Yapımcısı yeni Bir Güncelleme Yaparsa Direk konuya Ekleyeceğim.DOSTUM SAĞOL HİLEYİ YAPTIN DA İU TÜM MAPLER İÇİN MESELA BEN T TAKIMINA GEÇTİĞİMDE SADECE CT GÖRSEM CT TAKIMINA GEÇTİĞİMDE DE SADECE T Yİ GÖREBİLSEM BÖYLE BİRŞEY YAPABİLİRMİSİN EN AZINDAN YAPAMASAN BİLE DUST 2 İÇİN ÇİFT TARAFLI YAPABİLİRMİSİN
Autohotkey Programını Kurben indirdim hileyi olmuyor tıklıyorum hileye birlikte aç diyor
cevap pls :/
Yaptığına Sevindim. Sorunsuz Kullanıyorsun Değilmi.bende onu unutmuşun videosu olduğunu görmedim yaptım
Eyw Kardeşim Güncelleme Olursa Hemen Ekleyeceğim Konuya..hileyi çalıştırdım belli etmeme tarafından çok iyi ellerine sağlık güncelleme olursa eklersen sevinirim takipteyim
Sağol Dostum Elimden Geldiğince Hile Paylaşımlarına Devam Edeceğim.Helal olsun şu sitede doğru düzgün cs go hilesi paylaştın gerçi bazı sorunları var ama wall hack çalışıyo ya şükürler olsun devamını bekleriz
Hileyi Açtıkdan Sonra Ayar Yapıyormusun ?Hile çalışmıyor açıyorum çalıştı yazıyor ama karşı takımı göremiyorum her iki takımda da denedim