- Yasaklandı
✯Leqal Düşün, illeq4l Yaşa!✯
Banlı Üye
vac yemek istemiyorsan git paralı hile satın al kardeşimheh bide söyleyeyim vac yedim sizin yüzünüzden ama artık boşverin oldu bile
vac yemek istemiyorsan git paralı hile satın al kardeşimheh bide söyleyeyim vac yedim sizin yüzünüzden ama artık boşverin oldu bile
Oyun Ekranına Geldikten Sonra F6 ya Basarsanız Sorun Çıkmayacaktır. Bilgisayarın Ana Ekranindayken f6 ya Basarsanız Sorun Yaratır.hile arada sırada sorun çıkarıyor bazen çalışmıyor wait wait wait yazısı geldikten sonra omg!wallhacker yazısı gelmiyor
Hayvan Gibi kapı Arkası Atıp Ta Buraya Vac Yedim Diye Ağlamaya Gelme Daha Ow Ban İle Vac Banın Anlamını Bilmiyorsun.heh bide söyleyeyim vac yedim sizin yüzünüzden ama artık boşverin oldu bile
ben oyunu açıyorum sonra alt+tab yapıp F6 yapıyorum bazen leri çalışmıyor dediğin gibi yapıcam inşallah sorun çıkmazOyun Ekranına Geldikten Sonra F6 ya Basarsanız Sorun Çıkmayacaktır. Bilgisayarın Ana Ekranindayken f6 ya Basarsanız Sorun Yaratır.
adam gibi kullanırsan yemezsinheh bide söyleyeyim vac yedim sizin yüzünüzden ama artık boşverin oldu bile
paralı hile de belli etsen bile vac yemezmisin ki?vac yemek istemiyorsan git paralı hile satın al kardeşim
evet yersin fakat paralı hileler legit ayarları sunuyor ve undetected yani hile tespit edilemiyor fakat hemen hile satın alma biraz düşün geçenlerde atom adlı hile tespit edildi 100.000 oyuncu ban yediparalı hile de belli etsen bile vac yemezmisin ki?
Ben yemedim,şans demekki.Faaliyetlerine tekrar başladılar.evet yersin fakat paralı hileler legit ayarları sunuyor ve undetected yani hile tespit edilemiyor fakat hemen hile satın alma biraz düşün geçenlerde atom adlı hile tespit edildi 100.000 oyuncu ban yedi
Videoda Açık bir Şekilde Anlatım Yapılıyor. Hilede Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyor.olmuyor maalesef yinede ellerine saglık
Videoda Açık bir Şekilde Anlatım Yapılıyor. Hilede Sorunsuz Bir Şekilde Çalışıyor.
Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır.Çalışıyormu
Malesef Faceit Geçmiyor.face itte kullanılabilir mi fac koruması vvar mı