Telefon numarası eklememiştim zaten ana hesabın olduğu numara asla böyle bir şey yapmazdım zaten. Telefon numarası yoktu yan hesapta.Hayır yemez hesaplar bırbırınden ayrı oldugundan ama telefonla guard a baglıyanların 1 hesabda yedıgınde dıgerındede yedıgını duymustum
Teşekkür ederim. İçime su serptin.Hayir yemez
Herhalde yukarıda açıkladıkları gibi farklı hesap olunca işler değişiyor demek ki.ustam ben aynı gmaille 2 steam actım birinden wb yedim diğeri 6 yıldır kullanıyorum ıd yersin dediler ama yemedim
Biliyorum başkanım ama ana hesapta hiçbir şekilde hile kullanımladı ve OW ban yedikten sonra tüm %temp% dosyaları ve cs:go'yu tamamen kaldırıp yeniden indirdim. Büyük ihtimalle bir şey kalmamıştır diye düşünüyorum. Userdata gibi log bulunan her şeyi temizledim diye düşünüyorum. Sbyte'nin belgelerde bulunan config dosyası da dahil temizledim. Cevap için teşekkürler.Kanka adı üstünde OW yani bir dedektif seni izlemiş ve hile oldugun kanatına varmış oy çokluğu ile banlanmışsın fakat kullandııgn hile fix yer veya oyun dosyalarının içinde saklıysa ana hesabın da ban yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?