- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Yenilik İyidir iyidirde Biraz garip geldi eski Dust 2 zevkini yaşatmıyor Güldürmüyor :/ Fln yanidenemeye fırsatım olmadı ama kısa zamanda deneyecem oynayanlara falan baktım güzel olmuş yani görüşüm tabi izlemek ayrı oynamak ayrı ama izlediğim kadarıyla farklilik yenilik iyidir
Ya Ben zaten grafiği Rengi Textureyi Yumuşak Işıklandırmayı Işıklandırmayı Karakter Yoğunlunu Renk Yoğunlunu TF sini Beğenmedim Hiç Güzel olmamış böyle olcağına Eski dust 2 ye çok az daha grafik koyup Kaç yıldır yanan arabaları söndürselerdi daha iyi olurduSenin 4 Gb Ram Ve 2 Gb Ekran Kartın İle 50 - 60 fpslerde dolaşman normal + oyuna güncelleme geldi oyun ağırlaştı maalesef csgo sistem gereksinimlerini biraz yükseltmeli ben denedim yeni dust 2yi güzel diğer dust 2 den bi fark olmamış long tarafı ve tünel tarafı biraz değiştirilmiş onun dışında pek bişe göremedim ben Neyse İyi Forumlar
Zaten Herkez Biliyorki Eski Dust II VazgeçilmezYa Ben zaten grafiği Rengi Textureyi Yumuşak Işıklandırmayı Işıklandırmayı Karakter Yoğunlunu Renk Yoğunlunu TF sini Beğenmedim Hiç Güzel olmamış böyle olcağına Eski dust 2 ye çok az daha grafik koyup Kaç yıldır yanan arabaları söndürselerdi daha iyi olurdu
yeni dust 2 haritasında daha fazla detay var oyuzdendir buyuk ihtimal antialising yada vsync açıksa kapat artar fpsdust2 haritası gelmiş bulunmakta. Test amaçlı girip baktığımda ise FPS sorunu yaşadığımı farkettim 60-70lerde sürünüyordum fakat bu güncelleme gelince 40-50lerde sürünmeye başladım.
Peki sizin düşünceleriniz neler?
Flaş atabilen şükür namazı kılıp,pcye kan akıtsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?