CS GO Yoldaş Rank Boost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kaç gündür üstüne yoğunlaşarak aynı bilgisayardan 2 farklı takımla yoldaşta aynı maça denk getirerek 4 maç attım. 3 hesap AFK diğer hesapta da rakipleri öldürerek 9-0 win aldım.
Bilgisayarı iyi olan arkadaşlar 10 hesapla rekabetçi dahi girebilir. Fakat aynı maçla eşleşme sıkıntısı var biraz bunu çözmeye çalışıyorum. Geceleri çok fazla oynanmayan haritaları seçiyorum ve CS GO server'larını bloklayarak yabancı ülkeden gelenleri engellemeye çalışıyorum ama bizim türkler de denk gelebiliyor bazen zaten o sırada maçı kabul etmiyorum. Maça girdiğimde pingler oynadığım hesap da 10 botlar da 30-40 oluyor. Birbirine yakın ping de olan oyuncularla eşleşme olması için yapabileceğim bir şey var mı?

hala yaşıyorum maalesef
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
birbirinizle eşleşmeniz için bir kod mevcut lobi boost deniliyor buna hatta "mm_dedicated_search_maxping 50 " bu kodu 150-240 arası bir ping yazıp diğer hesaplarda da yazarsanız aynı oyuna düşme imkanızı %90-95 arası olucaktır. İyi oyunlar

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
ben önceden uğraşıyordum bıraktım bir tane program vardı istediğin servere bağlanıyordun çok rahat eşleştiriyordum pingleri arttır falan rankların arası çok fazla olmasın eşleşir

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
bütün hesaplarına girerek konsolu aç "mm_dedicated_search_maxping 250" olarak ayarla.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Deniyorum ilk maç geliyor giriyorum gayet güzel ama 2. maç gelmiyor ard arda giremiyorum.
Valla dostum hiç bilgim yok dns değiştirebilirsin ne biliyim oyunları kapatıp aça bilirsin kusura bakma yardımcı olamayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...